Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Izzy Marlborough

Hoitokirja -

- Kirja -

Nimi: Izzy Marlborough
Ikä: 21

Skp: Mies
Luonne: Izzy on vasta katkaisuhoidosta päässyt tyhjäpäinen narkomaani, jonka elämään ei tuo sisältöä juuri mikään. Hoitajat pakottivat hänet Sul Towniin ja aloittamaan kouluttajan uran - eikä Izzyllä ollut muuta vaihtoehtoa kuin suostua. Hänellä ei ole kotia, ei perhettä eikä ystäviä.

Izzy on luonteeltaan hyvin välinpitämätön, laiska ja saamaton. Hänestä tuskin koskaan tulee pokémonmestaria, eikä hän siihen pyrikään. Izzy ei pidä pokémoneista, eikä siitä, että hänen on pakko matkustella pitkin poikin Island Ranea. 

"Vaihtoehdottomuus kyrsii", sanoo Izzy kysyttäessä.

Muuta: 

Tarinat: 1
Viimeisin tarina: 18.02.2018
Liittynyt: 17.02.2018

Ylläpitäjän kommentti: Tervetuloa Island Ranelle.

Ammatti: Kouluttaja
Rahat: $15
Salimerkit: 0/7
Tavarat: Pokedex, Ranen kartta, 4x 
Saavutukset: 
Ei saavutuksia

 

Pokemonit 2/6

Totodile

Laji: Totodile
Lempinimi: Dallas
Skp: Poika
Luonne: Dallaksella on luultavasti keskittymishäiriö. Sitä on vaikea saada pysymään paikallaan tai tekemään mitä käsketään. Jo vastakuoriutuneena se käyttäytyi arvaamattomasti, ja siksi sitä ei kannata pitää valvomatta muiden pokémonien seurassa. Saliotteluissa Dallas käyttäytyy pelottomasti, vaikka saisi kuinka pahasti turpaan. Dallaksen saa pysymään aloillaan vain valjaiden avulla, ja niistäkin sen on helppo syödä tiensä läpi. Dallaksella on aina nälkä.
Muuta: -

Level: 2
Exp. 11
Tyyppi:  
Onnellisuus: (2/100)
Terveys: (100/100)

Liikkeet: Leer, Scratch
Ability: Torrent
Kehitys: Level 18 -> , Level 30 -> 
Tavarat: -
Käytetyt tavarat: -
Ajattelee: *maha kurnii*

 

Hoppip

Laji: Hoppip
Lempinimi: Frodo
Skp: Poika
Luonne: Frodo on jokseenkin surumielinen kuihtunut kasvi, joka aika ajoin taantuu lapselliseksi hihittäjäksi. Oikealla tuulella ollessaan Frodo järjestää juhlat juuri siellä missä on, ja saa jollain ilveellä kymmeniä pokémoneja ja ihmisiäkin joskus mukaan. Dallasta Frodo pelkää ja Izzyä säälii. Frodo etsii elämälleen tarkoitusta ja haikailee "oikeiden" lentopokémonien mukaan. 

Frodo runoilee muinaisilla kielillä ja houkuttelee paikalle unowneja. Frodo rakastaa niitä pieniä kummajaisia, mutta ne tekevät muut hyvin hermostuneeksi. Frodo osaa olla pelottavakin, sillä vaikka siitä ei päällepäin uskoisi, on sillä kummallisia voimia ja pelottavia ystäviä.
Muuta: Nimetty Izzyn lapsuuden lempielokuvan päähenkilön mukaan.

Level: 1
Exp. 5
Tyyppi:  
Onnellisuus: (0/100)
Terveys: (40/100)

Liikkeet: Absorb, splash
Ability: Leaf Guard
Kehitys: Level 18 -> , Level 30 -> 
Tavarat: -
Käytetyt tavarat: -
Ajattelee: *odottava tunnelma*

 

Mystery Egg 0/2

Sinulla on mahdollisuus kantaa kahta pokemonmunaa mukanasi kaikkien kuuden pokemonin lisäksi. Munan kuoriutumisaika vähenee, mikäli Mystery Egg mainitaan jollakin tapaa tarinassasi. Jos paikat minulle ovat täynnä, löydät loput PC:ltä, jolta ne eivät kuoriudu vaikka ne mainittaisiinkin tarinassa. Pokemonmuna kuoriutuu vian, jos sinulla on kuoriutuvalle pokemonille pallo.

 

PC

Jos sinulla on enemmän kuin kuusi pokemonia, ne löytyvät täältä. KUn haluat pokemonisi PC:lle tai pois PC:ltä, ilmoita siitä kouluttajakirjassa.

Pokemonit:

Ei yhtään.

 

Kumppanit

Tähän osioon tulee esille hoitolan tarjoamat kumppanit ja heidän pokemonejensa kehittyminen sekä iskut. Myöskin sinun keksimät henkilöt eli omat kumppanit merkataan tähän, jos niin haluat. Jos hylkäät kumppanin, jätät hänet matkasta, hänen tietonsa jäävät tänne yliviivattuina ja seuraavan kerran kun otat hänet matkaasi, hänen tietonsa jatkuvat siitä, mihin ne ovat jääneet. Hoitolan kumppanit tulevan näkyviin, kun olet voittanut heidät.

Hoitolan kumppanit:

Ei ketään.

Omat kumppanit:

Ei ketään.

©2019 Pokemonhoitola Raining day - suntuubi.com