Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Suurjuhla

Suurjuhlaan pääset osallistumaan, kun sinulla on hallussasi 7 ruusuketta Island Ranen koordinaattoreiden osakilpailuista, jotka sijaitsevat eri puolilla Island Ranea ja sen lähisaaria. Island Klonomella sijaitsee lopullinen koitoksesi, itse Suurjuhla, jonka voittoa monet tavoittelevat.

Areena löytyy Elite Fourin rakennuksen takaa paljastuu suuri ja pramea stadioni, joka on muodoltaan pyöreä ja siinä on holvikatto. Kuluissa ei ole pihtailtu, sillä stadion on sisältä vuorattu hopean ja kullan sävyillä, marmorisia pylväitäkin löytyy ja aulassa on punainen matto ilmoittautumispisteelle. Vasemmalle johtaa suurten pariovien taakse tie kilpailijoiden pukuhuoneeseen ja käytävää pitkin kulkee aina punainen matto. Areena on suuri ja katsomo on laaja, kulkee pyöreää stadionia ympäri kullan ja hopean sävyissä. Areena on suuri ja tuomaristo istuu parhaalla mahdollisella näköalapaikalla areenalle.

Otteleminen ja haastaminen helppoa tässä kilpailussa. Ensin osallistut kategoriaan "äly", jossa kisataan pelkällä näyttelykierroksella. Seuraavana on vuorossa kategoria "lujuus" jossa kisataan pelkällä ottelukierroksella. Kolmas kategoria on "söpöys", jossa kisaatte ensin näyttelykierroksella ja sen jälkeen ottelukierroksella, kolmas kategoria sisältää siis kaks itarinaa. Neljäs ja viimeinen kategoria on "cooleus", jossa kisataan myös näyttelykierroksella ja ottelukierroksella, tämäkin kategoria sisältää siis kaksi tarinaa. Yhteensä Suurjuhlaan sisältyy siis yhteensä 6 tarinaa. Jos putoat joltakin kierrokselta, joudut aloittamaan alusta. Se on Suurjuhlan karu fakta. 

Onnea matkaan.

Tuomaristo

Suurjuhlassa on mukana muista koordinaattorikisoista tuttu tuomaristokolmikko ja juontaja, jotka toimivat Island Ranen alueella. Tuo tuomaristo ja juontaja esiin tarinassa, jos haluat niin. Tuomariston takana on kuitenkin hoitolan ylläpitäjä, Brenda.

Juontaja:

Nimi: Kurou Utoki
Ikä: 23
Skp: Mies
Taustatietoa: Hän toimii juontajana koordinaattorikilpailuissa. On rento ja pyrkii viihdyttämään yleisöä sekä myös luomaan jännitystä ja tunnelmaa. Nuori juontaja osaa puhua ja tietää, mitkä sanat sopivat kuvaamaan ja mitäkin. Kurou omistaa suhteellisen laajan sanavaraston ja onkin noussut monien tietoon jo nuorena.

Tuomarit:

Nimi: Cheryl Michoni
Ikä: 30
Skp: Nainen
Taustatietoa: Hän on yksi huippukoordinaattoreista, joille kaikista tärkeintä on näyttävyys ja se, että koordinaattori todella laittaa parhaansa peliin. Cheryl nousi huioppukoordinaattoriksi jo ollessaan kuudentoista. Hän oli pitkään yksi nuorimmista huippukoordinaattoreista, kunne siirtyi tuomaristoon ja totesi, että monet pienemmät ovat lahjakkaita. Cheryl suhtautuu asioihin positiivisesti ja pyrkii näkemään ne posiitiviset asiat ja kannustamaan muita jatkamaan.

Nimi: Della Clombe
Ikä: 32
Skp: Nainen
Taustatietoa: Tuomareista ankarin on tämä neitokainen, joka kritisoi lähes kaikkea ja häntä on muutenkin todella vaikea miellyttää. Della ei varo sanojaan ja joskus mielipiteet ovat turhankin jyrkät. Naiselle se on oikeastaan ihan sama, kuka nousee huippukoordinaattoriksi, sillä ei näe  kenestäkään hyviä puolia. Tyly nainen on katkera, sillä hän itse ei onnistunut voittamaan suurjuhlaa ollessaan vielä siinä iässä, että jaksoi osallistua ja harjoitella. Se saattaa osittain selittää Clomben käytöksen, mutta tuosta ei tiedä kukaan muu kuin hän itse.

Nimi: Lawrie McHawes
Ikä: 28
Skp: Mies
Taustatietoa: Ainut miespuolinen tuomari, joka on rento ja anylosoi asioita tarkkaan, mutta näkee todella paljon hyviä puolia mutta näkee myös virheitä. Lawrie tietää, mikä sopii ja kenelle sopii, mutta hän ei ole kovinkaan vaativa. McHawes löytää niin hyvät kuin huonot puoletkin ja ilmaisee molemmat asialliseen sävyyn. Vaaleahiuksinen on toiminut itsekin koordinaattorina ollessaan kahdenkymmenen ja nousi huippukoordinaattoriksi jo puolen vuoden sisällä. Hän tietää suhteellisen paljon ja myös sen, mitä muut arvostavat ja mitä eivät.

Koordinaattorit:

 Äly - 1 näyttelykierros, 3 pokemonia

 Lujuus - 1 ottelukierros, 4 pokemonia

 Söpöys - 1 näyttelykierros, 2 pokemonia - 1 ottelukierros, 3 pokemonia

 Cooleus - 1 näyttelykierros, 2 pokemonia - 1 ottelukierros, 4 pokemonia

©2019 Pokemonhoitola Raining day - suntuubi.com