Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pokemonkeskus

Pokemonkeskus on paikka, jossa sinun pokemonisi hoidetaan. Jokaisessa pokemonkeskuksessa on eri hoitaja eri pokemonten kanssa, jotka sinä saat itse suunnitella ja päättää. He hoitavat pokemonisi ilmaiseksi ja maksutta, eivätkä vaadi palkkaa tai muutakaan. He tekevät sen enemmän kuin mielellään. Käytyäsi tarinassasi pokemonkeskuksessa, pokemonisi terveys nousee huippuunsa.

Jos pokemonkeskusta ei ole lähettyvillä, voit itse hoitaa pokemoniasi marjoilla tai antamalla tuon vain levätä pokepallossaan, mutta se vaatii aikaa useamman tarinan verran. Myöskin joku vastaantuleva kouluttaja voi auttaa pokemonisi terveyden kanssa ja hoitaa sitä hieman parempaan kuntoon. 

Olemassa on myöskin maksullinen hoitopalvelu. Jos olet paikassa, jossa ei ole pokemonkeskuksia lähellä eikä tarinaasi sovi tunkeileva henkilö etkä omistava marjoja, voit ilmoittaa tarinan alussa, lopussa tai kouluttajakirjassa haluavasi käyttää maksullista palvelua. Silloin pokemonisi terveys nousee sen verran, mitä olet maksanut. Jokaisesta pokemonista pitää maksaa erikseen.

+10 -> $10
+20 -> $20
+30 -> $30
+40 -> $40
+50 -> $50
+60 -> $60
+70 -> $70
+80 -> $80
+90 -> $90
+100 -> $100

Jos maksatkin 15 GD:tä, pokemonisi terveys eli HP nousee +15. Jos taas maksat vain 5 GD:tä, nousee terveys +5. Viimeistä summaa eli satasta, et voi kuitenkaan ylittää yhden pokemonin kohdalla vaikka kuinka haluaisit.

©2019 Pokemonhoitola Raining day - suntuubi.com