Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kumppanit

Saatat nyt miettiä, että mitä tämä kumppanit tarkoittaa, mutta niin ihmettelisin minäkin, mikäli en olisi tätä itse keksinyt. Idea on yksinkertainen ja täysin ilmainen sinulle.

Kumppanit ovat henkilöitä, joiden kanssa voit matkustaa ympäri Island Ranea ja sen kahta pienempää saarta. Mutta nyt sinun ei tarvitse kehittää kaikkia kumppaneita itse, sillä sinä voit saada matkallasi kaksi valmista kumppania. Itse kehittämiä kumppaneita sinulla voi olla niin monta kuin haluat. Jos haluat ilmoittaa myös oman kumppanisi tiedot, voit tehdä sen. Ne tulevat silloin näkymään hahmosi profiiliin.

Mitä hyödyn kumppaneista?

Omat kumppanit ovat oma lisäsi tarinaan, mutta hoitolan kumppanit antavat sinulle mahdollisuuden suorittaa erilaisia kumppanuustehtäviä sekä saat jokaiselta hahmolta erilaisia bonuksia tarinoidesi palkintoihin. Bonuksista lisää tämän sivun lopussa.

Kuinka saan kumppanin mukaani?

Sinun tulee ensimmäisenä haastaa matkalla tulevat henkilöt ja voittaa heidät. Kun olet voittanut hahmon, saat samalla mahdollisuuden ottaa kyseisen henkilön mukaasi matkalle, sinun tarvitsee vain kysyä sitä tarinasi lopussa, jolloin hoitolan ylläpitäjä (Brenda) vastaa kyseisen henkilön sanoin kommentissaan.

Ota huomioon, että toiset hahmot lähtevät mukaan helpommin kuin toiset. Haasteet matkalla ovat osio, josta löydät kumppaneiden sijainnit.

Entä jos kumppanit ovat jo täynnä?

Jos sinulla on jo kaksi kumppania tai et vain halua enää olla jonkun henkilön seurassa, voit aina sanoa hänelle tarinassa, että yhteinen matka on ohi. Voit myös aina tarinoiden ulkopuolella ilmoittaa että haluat poistaa kumppanin X, jolloin hänen tietonsa katoavat sinun hahmosi profiilista.

Entä jos haluan kumppanin, jonka olen jo tavannut?

Yksinkertaista. Sinun tulee palata kumppanin luokse ja kysyä, mikäli olet hänet jo kerran voittanut. Mikäli et ole kyseistä henkilö vielä voittanut, tulee sinun voittaa hänet normaalin tapaan ensin.

Jos haluat kumppanin, joka on jo kerran ollut matkassasi, lähtee kyseinen kumppani mukaasi ilman sen kummempia ylläpitäjän suostumuksia. Kumppanit, jotka ovat olleet mukanasi vähintään kerran tuntevat sinut ja suostuvat matkaamaan kanssasi. 

Mitä hahmojen bonukset ovat?

Yksinkertaisesti se vaihtelee jokaisen henkilön kohdalla. Jokainen henkilö tuo omalaatuisen bonuksen sinulle - joku nopeuttaa EXP -pisteiden saamista, toinen rahoja ja joku toinen nappaamiesi pokemonejen levelin nousuun. Saamasi bonuksen suuruus on merkitty asteikolle +1 - +3. Ykkönen on se pienin ja kolmonen suurin. Plus -luku ei tarkoita sitä, että saat aina numeron verran bonusta, vaan se on asteikolla, josta sitten ylläpitäjä pystyy sen katsomaan. Alla listattuna erikseen jokaisen mahdollisen kumppanin bonukset.

Cho Foltene > Rahabonus (+3)
Goro Foltene > Tavaroiden löytö tarinoiden päätteeksi (+3)
Makoto Louyi > Napattujen pokemonien level suurempi (+2) & shinyjen löytäminen helpompaa (+2)
Jiko Hundy > EXP -pisteiden nopeampi saaminen (+2) & nappaamien pokemonien level suurempi (+2)
Elijah Greoflee > Napattujen pokemonien level suurempi (+3)
Emmyh Greoflee > Rahabonus (+1) & starttereiden löytö mahdollista (+2)(ylläpitäjä ilmoittaa, milloin voit tavata tietyn tyypin starttereita missäkin)
Shaymin Mitxh >  EXP -pisteiden nopeampi saaminen (+3)
Teddy Ghaar > Rahabonus (+2) & Shinyjen löytämismahdollisuus suurempi (+2)
Shizuka 'Zu' Sena > Mahdollisuus löytää starttereita routelta (+2)(ylläpitäjä ilmoittaa, milloin voit tavata tietyn tyypin startteita missäkin)
Deigo > Suurempi mahdollisuus napata legendaarinen (+2)
Takeshi > Nopeampi liikkuminen paikasta toiseen (+1) sekä EXP -pisteiden nopeampi saaminen (+2)
Snowier > EXP -pisteden nopeampi saaminen (+2) & tavaroiden löytömahdollisuus suurempi (+2)
Shayn > Shinyjen löytäminen helpompaa (+3) & EXP -pisteiden nopeampi saaminen (+1)

Kaikkia heitä voi hyödyntää otteluissa ja heitä vastaan voi harjoitella matkalla, mutta salihaasteissa he eivät auta sinua eivätkä myöskään Team RanWayn jäseniä vastaan - ellei erikseen mainita niin. Heidänkin pokemoniensa level nousee, kun he seikkailevat kanssasi. Myöskin he voivat otella salijohtajia vastaan ja kerätä salimerkkejä sinun kanssasi, mutta ottelut käydään samalla tavalla kuin normaalisti - ottelu jää kohtaan, jossa ylläpitäjä Brenda pystyy voittajan ratkaisemaan.

©2019 Pokemonhoitola Raining day - suntuubi.com