Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kuukauden kouluttaja

Kuukauden kouluttaja on titteli, jonka monet haluavat itselleen, mutta kuukaudessa vain yksi saa sen. Kuukauden kouluttajana ollessa sinulla on erilaisia etuja hoitolassa ja saat pienen palkinnon siitä. Kuukauden kouluttaja eli KKK julkistetaan aina kuun viimeisenä päivänä ja on titteli voimassa seuraavan kuun, jolloinka se vaihtaa. 

Kuinka pääsen KKK:ksi?

Se on yksinkertaista ja helppoa! Sinun tulee vain kirjoitella hoitotarinoita ja tehdä ne laadukkaasti tietenkin. Myöskin juttelu vieraskirjassa ja chatissa (kunhan se joku kaunis tai sateinen päivä tälle ilmestyy) edesauttavat myös ja saattaa olla se ratkaiseva tekijä valinnassa. Tapahtumiin ja kilpailuihin osallistuminen on tärkeää, mutta sijoitus niissä ei vaikuta KKK:ksi pääsyssä. Eli ole aktiivinen erilaisten aktiviteettien suhteen. Safari Zonella ja Undergroundissa vierailut, kaupassa asiointi ja muu sivujen piristäminen ovat aina eduksesi, jotta voisit saada tämän tittelin.

Mitä minä hyödyn KKK:na olemisesta?

Hyvä kysymys ja vastauskin on hyvä. Kun olet KKK, saat kolmen seuraavan tarinan aikana enemmän GD:ta itsellesi sekä pokemonillesi helpommin EXP -pisteitä ja onnellisuutta, levelitkin siis nousevat nopeammin. Tavaroiden löytäminen on helpompaa kolmen tarinana aikana ja undergroundissa vierraillessa kyseisen kuukauden aikana, sinulla on mahdollisuus löytää parempia esineitä kenties. Myöskin nappaamiesi pokemoneiden levelit ovat mahdollisesti korkeammat. Sen lisäksi, sinä saat valita kolmen palkinnon väliltä:

1. Mysteerinen pokemonmuna, josta kuoriutuu kenties shiny, kyseessä ei ole legendaarinen pokemon eikä todennäköisesti startterikaan.

2. $200 & yllätyspaketti ylläpitäjän valintojen mukaan.

3. 500 GD:tä

Valitse siis yksi ja ilmoita se, niin saat palkintosi.

Kuukauden kouluttajat

Ei kuukauden kouluttajia

©2019 Pokemonhoitola Raining day - suntuubi.com