Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ylläpitäjä Brenda

Täällä kirjoittelee Brenda, sivujen ylläpitäjä. Inspiraatio sivuille lähti pokemonhoitoloiden puutteesta ja nyt toivon, että tämä sivu menestyy eikä kuole heti. En oikeen tiiä, että mitä mä kertosin, mutta mäpäs kerron nyt jotakin itsestäni teille.

asustelen Etelä-Suomessa, tarkempaa sijaintia en kerro, sillä tuo kertoo jo aika paljon. Oon siirtynyt työelämään keväällä ja nyt katsotaan, että minne elämä mut kuljettaa.

pyhitän vapaa-aikaani näille sivuille sekä muutamien sarjojen katsomisella ja erinäisten tarinoiden kirjoittamiselle. Harrastuksiini kuuluu näytteleminen ja salibandyn pelaaminen peräti kahdessa eri joukkueessa. Kaikkiin noihin kuluu mun aikaa. Mun aikaa kuluu myöskin jalkapallon erotuomarointiin ja nyt uudella innolla näiden sivujen ylläpitämiseen.

Sivujen nimi tulee sateisesta päivästä. Sillon oli ollut synkkää, pimeetä ja sateista, kun inspiraationi sivuja kohtaan lähti ja siitä tuli myöskin nimi sivuilleni - sateinen päivä eli Raining Day. Se kuulostaa englanniks paremmalta. Sivut voidaan lyhentää Rainingiks, RD:ks, Dayksi tai miten ikinä haluatkaan. Ei ole yhtä oikeaa tapaa eikä ole myöskään vääriä tapoja. Muuta sanottavaa ei olekaan.

Rakkain terveisin, Brenda

©2019 Pokemonhoitola Raining day - suntuubi.com