Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Matkalla on kouluttajia ja muita henkilöitä, jotka voit halutessasi haastaa. He löytyvät täältä, kuten myös heidän pokemonit ja tiedot henkilöistä. Usein heidät voitettuasi saat jotakin mukavaa. Tässä pätevät samat säännöt kuin saleja haastaessasi. Sinä saat käyttää enintään niin montaa pokemonta kuin vastustajasikin ja tarinat tulee jättää kohtaan, jossa viimeiset pokemonit ottavat yhteen, vaikka törmäyksellä. Kohtaan, jossa ylläpitäjä Brenda voi päättää voittajan.

Kannattaa tässä välissä kuitenkin katsoa kohta kumppanit, sillä siellä on tärkeää tietoa liittyen näiden lisähaasteiden henkilöihin.

Matkalla on myös muita hahmoja.

 

Foltene Farm

Foltene Farm on ensimmäinen paikka, jossa sinulla on mahdollisuus haastaa henkilöitä ja voittaa jotakin mukavaa. Haastat ensin tytön ja jätät ottelun kohtaan, jossa ylläpitäjä pystyy voittajan ratkaisemaan. Kun olet tytön voittanut, saat haastaa hänen veljensä. Mikäli voitat myös veljen, olet voittanut palkinnon. Otteluiden välissä voit pyytää Chota hoitamaan pokemonisi.

Palkinto: Mysteerinen pokemonmuna (halutessasi voit vihjata ennen kuoriutumista haluamasi pokemonin tyypin tai suoraan lajin) tai yllätyspaketti & $100.
Taisteluareena: Taistelet maatilan tyhjäksi jääneessä aitauksessa, jossa maaperä on nurmikkoa ja sitä rajaavat valkoiset aidat. Muutamia puita ja pensaita saattaa aitauksessa kasvaa.

Nimi: Cho Foltene
Ikä: 17
Skp: Tyttö
Tyyppi: 
Luonne:
Cho on avoin ja pirteä, kaikkien kaveri oikeastaan. Hän ei ajattele muista pahaa ja sanookin vain ne posiitiviset asiat yrittäen kannustaa muita parhaansa mukaan - myös vastustajaansa, mutta etenkin veljeään. Hän on veljelleen kateellinen, sillä toinen on häntä taidokkaampi pokemonkouluttaja ja ylipäänsä pokemonien kanssa. Kuitenkin Cho arvostaa veljeään, sillä toinen ei ryhtynyt jatkamaan matkaansa kouluttajana vanhempien kuoleman jälkeen vaan lopetti matkansa kahden salimerkin jälkeen. Itse Cho on vain kouluttanut ja keräillyt pokemoneja. Cho on heikkona söpöihin ja pieniin pokemoneihin sekä erilaisiin, kauniisiin yhdistelmäiskuihin.

Pokemonit: 3

Laji: Petilil
Lempinimi: Lollipop
Skp: Tyttö
Level: 10
Liikkeet: Absord, growth

Laji: Snivy
Lempinimi: Todd
Skp: Poika
Level: 11
Liikkeet: Tackle, leer, vine whip

Laji: Leafeon
Lempinimi: Rose
Skp: Tyttö
Level: 12
Liikkeet: Sand attack, tail whip, tackle, helping hand

---------

Nimi: Goro Foltene
Ikä: 17
Skp: Poika
Tyyppi: 
Luonne:
Goro on pienestä pitäen halunnut pokemonkouluttajaksi ja haastaa championin. Hän omistaakin kaksi salimerkkiä ensimmäisiltä saleilta ja on haastanut kerran kolmannen salin epäonnistuen siinä. Hän jätti touhun siskonsa vuoksi, kun he menettivät vanhempansa. Hän saattaa siis osata neuvoa jotakin tulevasta. Gorosta on tullut hiljainen poika, joka ei kannusta muista, ei edes itseään. Foltenen kaksospoika haaveilee usein, mutta ei taistelun aikana. 

Pokemonit: 3

Laji: Aron
Lempinimi: Rodo
Skp: Poika
Level: 11
Liikkeet: Harden, tackle, mud-slap

Laji: Archen
Lempinimi: Reaghe
Skp: Poika
Level: 12
Liikkeet: Wing attack, rock throw, quick attack, leer

Laji: Nosepass
Lempinimi: Ralf
Skp: Poika
Level: 13
Liikkeet: Block, harden, tackle

 

Static Grotto

Static Groton päässä sijaitsevat kaverukset, jotka ovat jääneet asumaan jo nuorina tähän luolaan paettuaan. He voivat kertoa sinulle hieman turhankin raa'asta menneisyydestään. Siitä, kuinka he onnistuivat aiheuttamaan yhdessä kuivuuden Route vitoselle sekä Fallen Towniin. Taistelet ensin Makotoa vastaan ja sen jälkeen Jikoa. Makoto voi hoitaa pokemonisi otteluiden välissä, mikäli annat hänelle marjan tai vastaavasti 10 RD:tä.

Palkinto: $100 & kehityskivi pokemoneihisi liittyen
Taisteluareena: Taistelette luolassa, jossa on on tippukiviä katossa ja rosoiset luolanseinämät. Ole varovainen, sillä paikka saattaa olla kohtalokas pokemoneillesi. Tämä on suuri tila, vaikka luola muuten onkin ahdas. 

Nimi:  Makoto Louyi
Ikä: 30
Skp: Mies
Tyyppi: 
Luonne:
Makoto on tyyni mutta ärhäkkä. Hän luottaa täysin Jikoon, kenen kanssa on asunut useampia vuosia luolassa paossa muita ihmisiä. Hän on arka ja epäluuloinen jokaista ihmistä kohtaan eikä häntä ole niin helppo saada puhumaan kuin Jikoa. Makoto rakastaa pokemoneja ja niille hän supattelee milloin mitäkin pelottavan matalalla ja rauhallisella äänellä, vaikka sisällä kiehuisikin viha. Yhä edelleen Louyi tuntee vihaa Fallen Townin asukkaita kohtaan - mutta miksi? Myöskin viha yltää Route vitoselle ja sen kautta Fuloir Towniin.

Pokemonit: 3

Laji: Sandile
Lempinimi: Storm
Skp: Poika
Level: 19
Liikkeet: Sand attack, torment, rage, leer

Laji: Zorua
Lempinimi: Arg
Skp: Poika
Level: 20
Liikkeet: Fury swipes, fake tears, pursuit, leer

Laji: Purrloin
Lempinimi: Gepard
Skp: Poika
Level: 20
Liikkeet: Assist, pursuit, fury swipes, sand attack

 

------------

Nimi: Jiko Hundy
Ikä: 29
Skp: Mies
Tyyppi: 
Luonne:
Jiko näyttää tunteensa. Hän on tulinen ja temperamenttinen tapaus eikä aina hallitse voimiaan. Usein juuri sen vuoksi Jikoa on pelätty. Hän ei osaa olla pitkään vihainen ja katuu tekojaan menneisyydessä. Kuitenkaan hän ei uskalla näyttää naamaansa vaan on ottanut itselleen pelkurin maineen sisäisesti. Fallen Townissa häntä kuitenkin pelätään ja hän on vihattu. Pelkkä hänen nimensä mainitseminen on paha teko, he pelkäävät pelkästään hänen nimeään. Jiko suostuu puhumaan menneisyydestään ja kertoo tarinan mielellään eteenpäin. Syy ei ollut kokonaan hänen. Hän on antanut anteeksi kyläläisille, vaikka häntä vihataankin edelleen.

Pokemonit: 3

Laji: Bagon
Lempinimi: Pekon
Skp: Poika
Level: 20
Liikkeet: Leer, bite, rage, sunny day

Laji: Noibat
Lempinimi: North
Skp: Tyttö
Level: 20
Liikkeet: Tackle, supersonic, bite, screech

Laji: Deino
Lempinimi: Devinah
Skp: Tyttö
Level: 21
Liikkeet: Fire fang, focus energy, dragon rage, headbutt

 

Fallen Town

Heti Fallewn Townissa odottaa seuraava kaksikko sinua. Tiedekaksikkona tunnetut sisarukset ottavat mielellään haasteen vastaan. He tahtovat kokeilla onneaan sinua vastaan. Kannattaa olla mainitsematta mitään Static Grottonin kaveruksista, sillä tällä kaksikolla on kana kynittävänä heidän kanssaan. Jos et halua aloittaa sotaa, kannattaa olla mainitsematta kaksikosta. Toki voit udella, mistä tuo kuivuus johtuu. He antavat sinulle palkinnon, mikäli voitat heidät. Ottelu on kaksi vs kaksi tyylillä. Kaksi pokemonia sinulta, yksi kummaltakin vastustajalta.

Palkinto: Startterin muna (halutessasi voit vihjata pokemontyypin tai kertoa suoraan haluamasi startterin lajin) tai $200 & yllätyspaketti tavaroita.
Taisteluareena: Taistelu käydään tiedekeskuksen takapihalla, jossa on vanhan pokemonkeskuksen rauniot. Areenalla on palasia rakennuksesta ja niitä voi varmasti hyödyntää.

Nimi: Elijah Greoflee
Ikä: 20
Skp: Poika
Tyyppi:
Luonne:
Elijah on hiljainen kaveri, joka ei paljoa puhu. Hän ei ole vihainen kaveruksille, jotka aiheuttivat kuivuuden Fallen Towniin. Itse asiassa Elijah on heille kiitollinen, sillä nyt Fallen Town on muutakin kuin kaupunki. Nyt sillä on kunnon menneisyys. Kuitenkin poikaa harmittaa se, että hän jäi asumaan siskonsa kanssa ja hoitamaan pokemonlabraa eikä lähtenyt seikkailulle salijohtajia ja koordinaattoreita haastamaan. Nyt hän ei voi jättää siskoaan, sillä toinen on sen verran arvaamaton.

Pokemonit: 2

Laji: Klink
Lempinimi: Klock
Skp: Poika
Level: 20
Liikkeet: Vice grip, charge, thuder shock, toxic

Laji: Steelix
Lempinimi: Xav
Skp: Poika
Level: 22
Liikkeet: Heavy slam, iron head, curse, harden

----------------

Nimi: Emmyh Greoflee
Ikä: 26
Skp: Tyttö
Tyyppi:
Luonne:
Emmyh on tyly ja tiukka kaikkia kohtaan. Hän on tunnettu kurista, joka ei lipsu. Se tekee hänestä taitavan kouluttajan. Ajoittain kuitenkin hän ajautuu riitoihin veljensä kanssa eikä silloin heidän yhteistyönsä toimi. Emmyh on itsenäinen ja itsekäs, hän on pitkävihainen eikä osaa antaa saati pyytää anteeksi. Mikään ei koskaan ole hänen sanojen mukaan hänen vikansa.

Pokemonit: 2

Laji: Smoochum
Lempinimi: Chum
Skp: Tyttö
Level: 19
Liikkeet: Lick, sweet kiss, powder snow, pound

Laji: Drowzee
Lempinimi: Soz
Skp: Tyttö
Level: 19
Liikkeet: Poison gas, headbutt, confusion, hypnosion

 

Route 8

Et pääse eteenpäin route kahdeksalla, ellet voita sen valloittanutta Team RanWayn jäsentä. RanWay on Island Ranen pahamaineinen kopla ja tarjoaa jäsen sinulle varmasti hyvää treeniä. Ottelette perinteisesti ja mikäli voitat, päästää tämä kyseinen henkilö sinut eteenpäin kenties pienen korvauksen kanssa...

Palkinto: Rare candy & kulkulupa Trondo Towniin.
Taisteluareena: Ottelette Route kahdeksan polulla ilman sen kummoisempaa areenaa.

Nimi: Shaymin Mitxh
Ikä: ??
Skp: Nainen
Tyyppi: Apinapokemonit
Luonne: Shaymin on rento, mutta hölmö. Hän ei tiennyt mitä teki ja liittyi Team RanWayhin hetken mielijohteesta. Hän ei mieti kovinkaan pitkälle, vaan elää hetkessä ja se usein kostautuu. Hän ei mieti seuraamuksia ja sen huomaa. Kuitenkin Mitxhin kolme pokemonia rakastavat häntä ja yrittävät auttaa. Joskus nuo kolme apinaa menevät oman mielen mukaan. Hänellä on outo tapa tunkea sanojen loppuun mi -tavu.

Pokemonit: 3

Laji: Pansage
Lempinimi: Eglami
Skp: Tyttö
Level: 24
Liikkeet: Fury swipes leech speed, vine whip, play nice

Laji: Pansear
Lempinimi: Raremi
Skp: Tyttö
Level: 25
Liikkeet: Lick, incinerate, yawn, bite

Laji: Panpour
Lempinimi: Ropmi
Skp: Poika
Level: 26
Liikkeet: Leer, water gun, water sport, waterfall

 

 

Route 9

Route yhdeksällä et pääse liikkumaan, ellet voita sen valloittanut Team RanWayn jäsentä. Jäsen on nuori, mutta hyvä vastus. Jos satut voittamaan, saat jatkaa matkaasi eikä hän jatkossa sinua pysäytä. Toki voit haastaa hänet toiste, mikäli niin haluat. Ottelu on perinteinen ja molemmat saavat käyttää neljää pokemonia. Harvemmin tyttö kuitenkin laskeutuu vuoren matalimmalla olevalta kielekkeeltä. Näin hän näyttää vanhemmalta kuin mitä on.

Palkinto: Kulkulupa Rain Meadowiin & $10
Taisteluareena: Taistelette kallion vieressä. Etu on kuitenkin ÄrVeen jäsenellä, joka on tottunut tähän maastoon.

Nimi: Teddy Ghaar
Ikä: 13
Skp: Tyttö
Tyyppi: Nallepokemonit
Luonne: Teddy on söpöyden huippu. Hän on nuori tähän teamiin, mutta silti arvokas. Tyttö rakastaa söpöjä juttuja - kunhan ne eivät ole vaaleanpunaisia. Vaaleanpunaista hän inhoaa, mutta violettia rakastaa. Teddy ääntelehtii joskus turhan karhumaisesti on epäilty, ettei hän ole ihminen alkuunkaan, mutta ihminen hän on. Karhunkorviakin Teddy käyttää ja hän on vaihtanut nimensä Teddy, kuka tietää miksi. Teddynä hänet siis tunnetaan ja sukunimi on lennosta keksitty. Söpöihin juttuihin lisäten, on Teddy ollut kiinnostunut koordinaattoreista jo pidemmän aikaa.

Pokemonit: 4

Laji: Teddiursa
Lempinimi: Ted
Skp: Poika
Level: 27
Liikkeet: Play nice, sweet scent, fury swipes, feint attack

Laji: Cubchoo
Lempinimi: Choco
Skp: Tyttö
Level: 28
Liikkeet: Endure, brine, fury swipes, play nice

Laji: Shiny Spinda
Lempinimi: Dashy
Skp: Tyttö
Level: 28
Liikkeet: Hypnosis, psybeam, dizzy punch, feint attack

Laji: Pancham
Lempinimi: Hammer
Skp: Poika
Level: 29
Liikkeet: Slash, circle throw, vital throw, karate chop

 

Graple Forest

Graple Forestissa sinua odottaa Team RanWayn kolmas jäsen pokemoneineen. Hän ei aio päästää sinua jatkamaan matkaan mihinkään suuntaan, ennen kuin olet hänet voittanut. Hän ei ole helppo vastus enää, mutta sitäkin parempaa kokemusta. Saatat joutua jäämään pidemmäksi aikaan tähän kivikkoiseen ja vaahteraiseen metsään. Ryhmän viimeinen naispuolinen jäsen on mielenkiintoinen tuttavuus

Palkinto: Poképallo & kulkulupa Maploak Lanelle sekä route yhdelletoista
Taisteluareena: Taistelette metsässä, pienessä kivikehässä. Kivet ovat muodostaneet ympyränmuotoisen alueen metsään yhdessä puiden kanssa.

Nimi: Shizuka "Zu" Sena
Ikä: 18
Skp: Tyttö
Tyyppi: Startterit
Luonne: Shizuka on vahva tyttö, jolla on voimaa sanoissa ja lihaksissa. Hän ei pelkää ja mikäli pelkää, sitä ei tyttö näytä. Zu lempinimeä kantava ÄrVeen jäsen tykkää leikkiä toisten tunteilla ja vitsailla kustannuksilla. Itse hän ei kestä pilkkaa - ei tosin näytä sitä. Hän suuttuu helposti. Loppujen lopuksi Zu haaveilee paljon ja haluaisi nähdä tähdet lähempää. Hän on haaveilija, joka ottaa kaiken tosissaan. Zu tietää, ettei avaruusmatkailu ole ikinä mahdollista.

Pokemonit: 5

Laji: Torterra
Lempinimi: Stelo
Skp: Poika
Level: 33
Liikkeet: Absord, earthquake, mega drain, curse

Laji: Braixen
Lempinimi: Laxitas
Skp: Tyttö
Level: 34
Liikkeet: Flame charge, light screen, scratch, fire spin

Laji: Venusaur
Lempinimi: Pianeta
Skp: Poika
Level: 34
Liikkeet: Petal dance, double-edge, growth, razor leaf

Laji: Crovyle
Lempinimi: Yultuz
Skp: Tyttö
Level: 35
Liikkeet: Leer, leaf blade, screech, pursuit

Laji: Servine
Lempinimi: Yapay
Skp: Poika
Level: 35
Liikkeet: Leaf blade, slam, mega drain, leech speed

 

 

Dewbead Plaza

Dewbead Plazalla sinua odottaa henkilö, jonka voit halutessasi haastaa, mutta hän ei ole helppo vastus. Voisi sanoa, että hän on elite fourin tasolla. Hänet sinun kannattaa haastaa vasta, kun viimeinenkin sali on käyty, sillä hän antaa sinulle jotakin harvinaisen arvokasta. Vaikka hänellä on vain kolme pokemonta, ovat pokemonit sitäkin taitavampia. Ole siis varovainen häntä vastaan.

Palkinto: Jotakin harvinaista se on, mutta hän kertoo sen vasta, kun voitat.
Taisteluareena: Taistelette puiden lomassa pokemonien katseiden alla. Areena on yksinkertainen - ei mitään ylimääräistä häiritsemässä eikä tuomassa hyötyä kummallekaan.

Nimi: Deigo
Ikä: Hyvin, hyvin vanha. Itsekään ei ole yksinäisyydessään jaksanut laskea elinvuosiaan. Jotkut huhuavat hänen eläneen useamman sadan vuoden, vaan uskoo kuka haluaa.
Skp: Mies
Tyyppi: Legendaariset
Luonne: Deigo on rauhan tyysija. Hän on rauhallinen eikä kiirehdi. "Kaikki tulee aikanaan" tai "Kaikki selviää aikanaan" ovat tunnettuja virkkeitä hänen suustaan. Aika kulkee käsikädessä kaiken kanssa. Jos kiirehtii, katoaa aika ympäriltään. Jos antaa ajan kulkea, tapahtuu kaikki niin kuin pitääkin. Deigo on viisas ja kokenut, mutta hän tarvitsee aikaa selittää. Vanha mies ei itsekään tiedä mitään, mutta hän rakastaa elollista ja pokemoneja, pokemonitkin viihtyvät hänen luonaan. Deigo on hidas, mutta viisauden takia hän on loistava vastus ja kolme legendaarista vain osoittavat sen uudelleen ja uudelleen. Deigo ei taistele vain voittaakseen vaan antaakseen näyttävän vastuksen yhdistelemällä pokemonin iskuja toisiin. Ehkä hän on ollut koordinaattorina....

Pokemonit: 3

Laji: Suicune
Lempinimi: -
Skp: Sukupuoleton
Level: 45
Liikkeet: Rain dance, bubble beam, aurora beam, waterfall

Laji: Articuno
Lempinimi: -
Skp: Sukupuoleton
Level: 46
Liikkeet: Powder snow, ice shard, tail wind, hurricane

Laji: Celebi
Lempinimi: -
Skp: Sukupuoleton
Level: 48
Liikkeet: Magical leaf, frustration, confusion, leech speed

 

 

Dock Ride

Dock Ridellä sinua odottaa Team RanWayn toiseksi korkeimmassa asemassa oleva jäsen. Hän on poika, joka on nopea liikkeissään - luonnottoman nopea. Tämä herra ei päästä sinua kulkemaan, ennen kuin olet voittanut hänet, mutta kenties saat hänestä pientä apuvoimaa viimeistä jäsentä, itse johtajaa vastaan. Voit toki kysyä häneltä asiaa (ylläpitäjä Brenda kommentoi vastauksen sittemmin..).

Palkinto: Kulkulupa satamaan & pieni paketti, joka sisältää milloin mitäkin (tähän palkintoon vaikuttaa tarinan laatu)
Taisteluareena: Ottelette pienellä ja kapealla tiellä toisianne vastaan viiden pokemonin avulla. Puut ovat tiellänne ettekä välttämättä näe pokemoneja koko ajan.

Nimi: Takeshi
Ikä: 18
Skp: Jätkä
Tyyppi: Startterit
Luonne: Takeshi on nopea liikkeistään, mutta hänen sanansa ovat toiselta planeetalta. Hän puhuu rauhallisesti ja kärsivällisesti. Muuten hän on alati liikkeessä ja liikkeet ovat luonnottoman nopeita. Et välttämättä huomaakaan hänen ja vaihtaneen paikkaa. Sama ei päde kuitenkaan hänen pokemoneihin. Takeshi tarkoittaa soturia ja soturi hän tosiaankin on. Koskaan ei herra edes pysty kuvittelemaan luovuttamista ja hän taistelee viimeiseen hengenvetoon asti. Vapaaehtoisesti hän ei tähän porukkaan liittynyt, mutta kun siihen liittyi, on hän aina halunnut johtajan paikan itselleen - kuka tietää miksi. Ehkä hän taistelee rinnallasi tai puolestasi ja syrjäyttää nykyisen johtajan....

Pokemonit: 5

Laji: Blastoise
Lempinimi: Tosse
Skp: Poika
Level: 44
Liikkeet: Aqua tail, skull blash, water pulse, protect

Laji: Feraligatr
Lempinimi: Tira
Skp: Poika
Level: 45
Liikkeet: Scary face, chip away, agility, water gun

Laji: Blaziken
Lempinimi: Zai
Skp: Poika
Level: 46
Liikkeet: Peck, blaze kick, sand attack, bulk up

Laji: Swampert
Lempinimi: Rea
Skp: Tyttö
Level: 46
Liikkeet: Waterfall, foresight, muddy water, take down

Laji: Greninja
Lempinimi: Jinja
Skp: Tyttö
Level: 47
Liikkeet: Role play, water pulse, feint attack, water shuriken

 

 

Lumihuippuinen

Tämä neitokainen on Lumihuippuisen vuoren sisällä, jääseinämän takana odottamassa. Hän on ollut siellä ties kuinka kauan, mutta ei näytä olevan huonossa kunnossa. Ei hän kerro sitä, miten on pystynyt elämään tuolla sinulle varmastikaan, mutta tahtoo otella sinua vastaan, tietysti korvaten sen sinulle.

Palkinto: Snowier antaa jotakin mielenkiintoista sinulle aivan varmasti, mutta haluaa pitää sinut mielenkiinnossa.
Taisteluareena: Taistelette luolassa, jossa Snowier on asustanut kaikki nämä vuodet. Maaperä on kivikkoinen ja tila ahdas.

Nimi: Snowier
Ikä: Kukaan ei tiedä, itse ei sitä kerro
Skp: Tyttö
Tyyppi: Vauvapokemonit
Luonne: Snowierilla on kaksi persoonaa ja hän on sinulle toinen niistä. Ensimmäinen niistä on hänen oma luonteensa. Se on riehakka ja levoton. Snowier osaa kyllä keskittyä, mutta hän heiluu ja tekee jotakin koko ajan, usein jotakin hieman ilkivaltaista. Toinen persoona on kehittynyt hänelle luolassa majaillessaan. Hän on kärsivällinen ja luonnottoman rauhallinen. Silloin Snowier ei tee mitään muuta kuin vain on ja möllöttää, toki ottelee sinua vastaan, mutta ei muuta. Snowier ei ole hänen oikea nimensä vaan Telly, mutta esiintyy nimellä Snowier kaikille. Kummassakin persoonassa hänellä on yksi ja sama piirre - hän on runollinen eikä koskaan kerro koko totuutta. Molemmat hänen pokemoninsa kantavat everstonea, joten kehittyminen ei ole mahdollista. Kuitenkin Snowier on toiminut koordinaattorina ja sen huomaa tytön tavasta käyttää iskuja.

Pokemonit: 2

Laji: Pichu
Lempinimi: Leo
Skp: Poika
Level: 58
Liikkeet: Thunder punch, thunder wave, thunder shock, charge

Laji: Togepi
Lempinimi: Luna
Skp: Tyttö
Level: 60
Liikkeet: Charm, sweet kiss, douple-edge, last resort

 

 

Severe Pass

Severe Passilla sinua odottaa Team RanWayn viimeinen jäsen ja samalla ryhmän johtaja. Hän on viimeinen esteesi tiellä Island Klonomelle ja voittamalla hänet, tie on vapaa. Kuitenkaan ei pidä mies siitä, jos paljastat voittaneesi kaikki muut - ehkä sen näkee jo päälle päin. Häntä vastaan otteleminen tapahtuu kahdessa erässä - ensimmäisessä tarinassa taistelet kolmea hänen ensimmäistä pokemonta vastaan normaaliin tapaan, jonka jälkeen pidätte pienen tauon hänen vaatimuksestaan ja kriteereistä johtuen.

Ensimmäisen kolmen aikana saat käyttää vapaasti kaikkia pokemoneja. Vastaavasti loppujen kolmen pokemonin aikana vain vesityypin pokemoneja.

Palkinto: Kulkulupa Island Klonomelle
Taisteluareena: Taistelette Severe Passin tiellä, sillä se on käynyt hiljaiseksi Team ÄrVeen johtajan vuoksi.

Nimi: Tunnetaan nimellä Boss.
Ikä: ?
Skp: Mies
Tyyppi: Eevee-evoluutionit
Luonne: Boss ei kerro nimeään, kuka tietää miksi. Hän on määräilevä ja pomotteleva persoona. Hän on tottunut alistamaan muita saadakseen oman tahtonsa läpi. Koko elämänsä ajan Boss on tottunut olemaan kaikkien yläpuolella ja se, joka saa päättää tahdin.

Pokemonit: 6

Laji: Glaceon
Lempinimi: -
Skp: Poika
Level: 63
Liikkeet: Blizzard, hail, ice shard, ice fang

Laji: Flareon
Lempinimi: -
Skp: Tyttö
Level: 64
Liikkeet: Flare blitz, lava plume, fire spin, fire fang

Laji: Umbreon
Lempinimi: -
Skp: Tyttö
Level: 64 
Liikkeet: Assurance, feint attack, pursuit, taunt

---

Laji: Espeon
Lempinimi: -
Skp: Poika
Level: 65
Liikkeet: Power swap, psychic, future sigh, psybeam

Laji: Vaporeon
Lempinimi: -
Skp: Tyttö
Level: 65
Liikkeet: Hydro pump, muddy water, agua ring, water gun

Laji: Jolteon
Lempinimi: -
Skp: Poika
Level: 66
Liikkeet: Thunder, discharge, thunder wave, thunder fang

 

 

Field of Memories

Field of Memoriesilla sinua odottaa mielenkiintoinen henkilö, jolla on iästään huolimatta paljon kokemusta. Mutta kukas hän on? Pellolla asustelevalla on salaisuus, jonka hän kertoo, jos voitat hänet.

Palkinto: Vaihteleva
Taisteluareena: Taistelette pellolla olevalla aukealla, joka on Field of Memoriesilla. Areena ei ole kummoinen, mutta pieniä kiviä, ruohikkoa ja puita voi käyttää hyödyksi kenties ottelussa.

Nimi: Shayn
Ikä: 20
Skp: Neito
Tyyppi: Shiny -pokemonit
Luonne: Shayn on erittäin salaperäinen neito, joka käyttäytyy poikamaisesti. Hän ei kerro aivan kaikkea ja usein virnuilee vastustajalleen salaperäisesti. Shayn kuitenkin arvostaa yrittäjiä, jotka eivät häntä voita. Ne, jotka voittavat hänet, pääsevät suoraan hänen ystävikseen. Neito ymmärtää hyvin pokemoneja ja pitää kaikesta erilaisesta. Hän on entinen kouluttaja-koordinaattori, ainakin aloitti matkansa, kunnes jostakin syystä lopetti matkansa. Hän saattaa kertoa sen, jos osottaudut luottoystäväksi.

Pokemonit: 5

Laji: Shiny Chimecho
Lempinimi: Ome
Skp: Tyttö
Level: 79
Liikkeet: Confusion, extrasensory, heal bell, double-edge

Laji: Shiny Lopunny
Lempinimi: Ylo
Skp: Poika
Level: 79
Liikkeet: Healing wish, high jump kick, dizzy punch, charm

Laji: Shiny Escavalier
Lempinimi: Rav
Skp: Tyttö
Level: 80
Liikkeet: Fell stinger, iron defense, swords dance, iron head

Laji: Shiny Politoed
Lempinimi: Edi
Skp: Poika
Level: 80
Liikkeet: Hyber voice, scald, rain dance, bubble

Laji: Shiny Scizor
Lempinimi: Cri
Skp: Tyttö
Level: 81
Liikkeet: X-scissor, fury cutter, iron defence, flash cannon

 

©2019 Pokemonhoitola Raining day - suntuubi.com