Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sääntöset

  • Älä kohtele muita hoitajia tai omistajaa kaltoin.

>Tämä tarkoittaa sitä, että sinä jätät haukkumisen, epäystävällisen käytöksen sekä liialliset kirosanat ja spämmiset pois. Et myöskään arvostele muita turhan negatiiviseen sävyyn. Jos haluat antaa palautetta, annathan sen asiallisesti.

  • Ethän käytä toisen tavaroita ilman lupaa.

>Tämä tarkoittaa sitä, että sinä et esiinny toisen nimimerkillä. Et myöskään kopioi tältä sivulta tavaroita ja esineitä. Kielletään myöskin muiden hoitajien tänne laittamien sisältöjen kopioiminen. Ainoastaan luvan kanssa se on sallittua. Tämä pätee myöskin tarinoihin, niitäkään ei saa kopioida, mutta tarinoista voi aina ottaa inspiraatiota itselleen.

  • Olethan säännöllinen ja asianmukainen.

>Tämä tarkoittaa sitä, että sinä hoidat vähintään kerran kuukaudessa ellei erillistä lupaa ole ja kirjoitat hoitarinaasi eteenpäin minimissään sen kahdenkymmenen rivin edestä. Mitä pidempää ja laadukkaampaa tekstisi on, sitä enemmän saat siitä rahaa ja levelejä pokemoneillesi. Kohta edellyttää, että tiedät edes hieman pokemoneista.
  • Noudatathan sääntöjä.

>Uskon, että kaikki ymmärtävät tämän, mutta on tärkeämpää, että yläpuolella esiintyvät kohdat täytetään ja huolehditaan, että niistä pidetään kiinni. Epäselvyydet selviää kysymällä.

Olet valmis jatkamaan eteenpäin.

©2019 Pokemonhoitola Raining day - suntuubi.com