Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Underground

Tervetuloa Undergroundiin, maanalaiseen ihmemaailmaan!

Undergroundissa sinä menet yksin tutkimaan haarautuvaa luolaa. Sinun tulee omistaa Explorer Kit. Tuon esineen lisäksi sinun tulee maksaa $60. Kierroksia sinulla on kymmenen ja kierros päättyy aina, kun löydät jotakin - ja sinähän voit löytää vaikka mitä. Sinun ei kuitenkaan ole pakko pitää löytämääsi tavaraa, vaan voit ilmoittaa haluavasi myydä sen kouluttajakirjassa. Ylläpitäjä (Brenda) ilmoittaa paljonko esineestä saisit ja sinä voit joko kieltäytyä tai hyväksyä tarjouksen.

Undergroundissa sinun tulee olla varovainen, sillä koskaan ei voi tietää, että mitä tapahtuu seuraavaksi. Saat mukaasi hakun maksamaasi 60 Rane Dollaria vastaan. Lähdet matkaan yksin, sillä sinuun luotetaan. Kiertelet ja tutkit paikkoja, kenties käytät hakkua tai kaivat käsin. Jätä viesti sellaiseen kohtaan, kun olet löytänyt jotakin, mutta et vielä tiedä, mikä se on. Yksi kierros päättyy aina esiin löytymiseen ja näitä kierroksia sinulla on kymmenen. Mikäli päätä pitää löytämäsi esineen, sinun seikkailusi päättyvät. Voit vieraila Undergrounsissa kaksi kertaa kuukaudessa.

Tässä vielä ohjeet Undergroundissa vierailulle.

  1. Ilmoita vieraskirjassa haluavasi lähteä ja samaan viestiin voit jo kirjoittaa tarinaa siitä, kun olet undergroundissa.
  2. Löytäessäsi jotakin tarinan lopussa, kertoo ylläpitäjä (Brenda), mikä esine on ja sinä voit joko pitää sen ja lähteä. Vastaavasti voit myös jättää tavaran ja jatkaa matkaa.
  3. Tätä jatkuu niin kauan, kunnes kymmenen kierrosta on kulunut tai olet löytänyt esineen itsellesi.

Pieni mallikappale:

Kuljin yhä syvemmälle ja syvemmälle maan alle. Päässäni oleva kypärä valaisi aluetta ja sai minut luottamaan itseeni. Kannoin kädessäni hakkua, sillä uskoin tarvitsevani sitä. Olin hieman haikea, sillä olin jättänyt Chimcharini ylös odottamaan. Jostakin syystä näihin maanalaisiin tunneleihin ei vain saanut ottaa pokemoneja mukaan. Lopulta valooni osui jotakin kimmeltävää ja suuntasin seinämän luokse. Pyyhin kimaltelevaa kohtaa varovasti, sillä en halunnut rikkoa esinettä. Kohdistin valoni tarkemmin ja huomasin sen olevan.....

Jätä tarina siis kohtaan, jossa löydät jonkun esineen, mutta et tunnista sitä.

 [ Kirjoita ]

Nimi: Annika

03.01.2015 21:43
Aivan. Muistinkin juuri että sanoit olevan hyvä kirjottaa osa kun lähtee Undergroundista pois. Tässäpä se nyt olis.

Tutkailen löytämääni pussia hetken ja avaan sen. Sisällä näyttäisi olevan Sweet Heartseja. Nämä minä taidan vihdoinkin ottaa - ne olisivat varmasti hyödyllisiä, ja minua myös hieman paleltaa täällä luolissa...
Otan pussin paremmin käteeni etten pudottaisi sitä, sitten poimin maasta hakkuni ja lähden kävelemään takaisinpäin sieltä mistä tulin.
Ulkona näen pokemonini odottamassa. Brendan oli ilmeisesti pitänyt lähteä, mutta hyvin pokemonini ovat näemmä pärjänneet myös ilman häntä. Milene ilmaantuu pian pusikosta säikäyttäen minut, mutta nauran sen jälkeen. Hän tulee iloisena minun luokseni ja kertoo pokemonien olleen hyvin kilttejä. Hyvä, tämä reissuni onnistui siis kaikin puolin hyvin.

Vastaus:

Lisään saamasi Sweet Heartsit tietoihisi.

~Brenda, 3.1.2015

Nimi: Annika

03.01.2015 21:28
Tällä kertaa minä otan... Kerrankin!

Nimi: Annika

03.01.2015 19:21
Hmm, jätän tälläkin kertaa. Alan jo kyllä harkitsemaan tarkoin, koska kierrokset vähenee xD

Nostan mullasta Meowth-pokemonia esittävän nuken. Tarkastelens itä hetken ja mietin samalla, ottaisinko sen mukaani vai en. Skitty ilahtuisi siitä varmasti, niimpä se voisi olla oiva tuliainen sille. Oikeasti, kuinka voin olla näin vaikea tekemään päätöksiä! Jätän tälläkin kertaa. Ensi kerroilla pitää oikeasti alkaa harkitsemaan tarkoin. En minä ikuisuutta täällä voi olla.

Nyt alan käyttämään pitkästä aikaa taas hakkua ja kaivan samasta kohdasta, josta löysin nuken, vielä lisää. Pian maassa näkyy taas jotain. Tämä alkaa käydä yhä vain jännittävämmäksi.

Vastaus:

Kierros 7/10

*Maassa pilkistää jotakin. Maassa on ruskea pussi. Avattuasi pussin huomaat sen sisältävän kymmenen kappaletta pieniä sydämen muotoisia pipareita. Sweet Heart on tuon tuotteen nimi*

Otatko vai jätätkö?

Nimi: Annika

03.01.2015 19:04
Onko tämä jo nirsoilua kun aion jättää taas?

Nostan maasta ketjun päässä riippuvan simpukan. Sitä hetken katseltuani tunnistan sen Shell belliksi. Siitä olisi ehkä hyötyä otteluissa, mutta taidan silti jatkaa. Olo tässä luolassa on jo hieman epämieluisa -valoon tottunut kun olen-, mutta jatkan päättäväisenä silti matkaa.
Kävelen taas hieman eteenpäin ja löydän pehmeän kohdan, jossa on multaa jota voin käsin kaivaa. Alan kaivaa käsilläni maata, ja toivoni jostain hyvästä löydöstä heräävät taas, kun näen mullasta pilkistävän jotain.

Vastaus:

Kierros 6/10

*Mullan seasta paljastuu nukke. Pehmolelu, joka esittää meowthia. Se on Meowth Doll*

Otatko vai jätätkö?

~Brenda, 3.1.2015

Nimi: Annika

03.01.2015 18:46
Omg, nyt jouduin harkitsemaan pitkään - päädyin silti siihen, että jatkan... Vaikka sitten riskillä  Eli jätän tällä(kin) kertaa

Maassa näkyy kivi. Luulen sitä aluksi ihan tavalliseksi kiveksi, mutta sitten huomaan sen sisällä hohtavan liekin. Firestone! Tällä kertaa joudun miettimään oikeastj ja punnitsemaan kauan päätöstäni. Ottaisinko vai enkö? Minulla ei tällä hetkellä ole tulityypin pokemonia, mutta saattaisin joskus sellaisen saada. Mutta silti... Jatkan etsintöjä. Olen juuri aikomassa kaivaa hakulla kuoppaa syvemmäksi, mutta huomaan sitten vähän matkan päässä näkyvän jotakin. Riennän sitä kohti ja kun olen tarpeeksi lähellä, katson mikä se on.

/käytin nyt tässä sitten hyväksi sitä etten kaivanut

Vastaus:

Kierros 5/10

*Maassa mullan seasta pilkistää jotakin. Se on pieni simpukka, joka on ketjun varassa. Se helähtää, kun kosket siihen. Se on Shell bell*

Otatko vai jätätkö?

~Brenda, 3.1.2015

Nimi: Annika

03.01.2015 18:21
Jätän taas

Mjeh, en tiedä onko mahdollista että kaivamiskohtaa vaihtaa välissä, siis kävelee vaikka tovin eteenpäin ja jatkaa sitten, mutta sano vain että käykö tämä jatkossa, mutta kirjotan tässä osassa kuitenkin niin..
---

Hetken katseltuani löytämääni esinettä tarkemmin, huomaan sen olevan Great ball. Se olisi hieman parempi pokemonien nappaamiseen kuin poke ball, mutta silti... Jotenkin minusta tuntuu, että voisin haluta jatkaa etsintöjä. Nykyinen kuoppa on jo aika syvä, niimpä päätän jatkaa luolassa kävelyä hieman eteenpäin ja vaihtaa kaivauspaikkaa.
Kävelen eteenpäin ja mietin samalla, miten pokemonini mahtaisivat pärjätä. Ajatukseni keskeytyy kuitenkin siihen, että löydän sopivan kohdan kaivamisen jatkamiseen. Kokeilen taas kädelläni maata, mutta tällä kertaa se ei ollut tarpeeksi pehmeää käsinkaiveltavaksi. Niimpä käytän taas hakkua.
...ja hetken päästä se osuu johonkin.

Vastaus:

Kyllä on mahdollista ja tavaroita voi löytää, vaikkei kaivasikaan, jos vaikka huomaa maassa jonkun esineen tms.

Kierros 4/10

*Kuuluu ikävä kolahdus. Hakun takaa paljastuu kivi. Mutta tuo kivi ei ole arvoton kivi, vaan se on fire stone. Sen sisällä hehkuu pieni punainen valo, ikään kuin liekki*

Otatko vai jätätkö?

~Brenda, 3.1.2015

Nimi: Annika

02.01.2015 20:45
Mjeh, jätän taas - olen näemmä nirso tai jotain, mutta haluan etsiä vielä. Ja hups, sanoin kuokka vaikka se on hakku xD

Kuopasta putoaa eteeni lasinen purkki, mutta se ei silti säry. Nostan sen käsiini ja katson sitä. Sen sisällä on hunajaa. Koen, etten tarvitse hunajaa mihinkään - ainakaan tällä hetkellä, joten jatkan taas etsintöjä. Hakku saa taas työtä kun jatkan kaivamista.
Joudun tällä kertaa kaivamaan pidempään kuin aiemmin, mutta löydän tovin kaivettuani löydän jälleen jotakin.

Vastaus:

Eipä sillä oo niin paljon väliä mulle ainakaan.

Kierros 3/10

*Seinämässä näkyy valossa jotakin, joka välkähtää pienesti. Katsottuasi tarkemmin huomaat sen olevan Great ball*

Otatko vai jätätkö?

~Brenda, 3.1.2015

Nimi: Annika

02.01.2015 12:53
Jätän tällä kertaa, ja jatkan etsintöjä.

Kääntelen löytämääni kelloa hetken käsissäni ja se helähtää kauniisti. Mietin mielessäni mikä se mahtaisi olla, ja muistan hetken kuluttua: Sehän on soothe bell! Hetken miettimisen jälkeen päätän kuitenkin hylätä sen ja jatkaa etsintöjä, jospa löytäisin jotain muuta.
Tartun tällä kertaa kuokkaan, sillä maa on jo liian kovaa käsin kaivettavaksi - ja kuokalla on huomattavasti helpompi kaivaa.
Kaivaa minun ei kauaa tarvinnut, ennen kuin kuokkani osuu johonkin. Mitäköhän löysin tällä kertaa...

Vastaus:

Kierros 2/10

*Maahan putoaa lasinen purkki kuitenkaan särkymättä. Tuo purkki sisältää hunajaa*

Otatko vai jätätkö?

~Brenda, 2.1.2015

Nimi: Annika

01.01.2015 15:27
Moi, aloittaisin nyt Underground-kierrokseni! Multa siis lähtee 60gd, joten mulle jää 25gd.

Astun maanalaisen Undergroundin luolastoon. Siellä on hieman hämärää, mutta näen silti tarpeeksi pystyäkseni kävellä eteenpäin. Hetken kuljeskeltuani päätän ryhtyä kaivamaan. Kokeilen kaivaa käsilläni ja huomaan tässä kohdassa maan olevan tarpeeksi pehmeää käsin kaivettavaksi, niimpä jatkan käsillä kaivamista. Pian käsiini osuu jotakin. Löysin jotain! En vielä ihan erota mikä se on ja olen hyvin jännittynyt.

Vastaus:

Kierros 1/10

*Esine helähtää pienesti, kun käännät sitä. Katsottuasi tarkemmin huomaat sen olevan soothe bell*

Otatko vai jätätkö?

~Brenda, 1.1.2015

©2019 Pokemonhoitola Raining day - suntuubi.com