Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Champion

Olet siis edennyt viimeiseen haasteeseen asti. Onneksi olkoon, mutta pahin on vasta edessä. Saat vastaasi Championin, Rane liigan kärkinimen, River Ragonin. Hän asustelee Island Klonomella jylhässä yksinäisyydessään. Champion ei ole helppo vastus, mutta mikäli voitat hänet.... voit halutessasi nousta uudeksi Championiksi ja syrjäyttää nykyisen, mutta se ei ole pakollista. Palkinnoksi saat Grane dollareita ison nipun sekä paikan Rane liigassa. Voitettuasi championin mikään tuskin on niin kuin ennen.

Tarina tulee jättää kohtaan, jossa viimeiset pokemonit törmäävät, jolloinka ratkaisu on helppo tehdä ylläpitäjän osalta. Älä kuitenkaan lannistu, jos et voita, sillä harvat voittavat ensimmäisellä yrittämällä. Säännöt ovat samat kuin muissakin otteluissa, ne ovat varmasti tulleet tutuiksi tähän mennessä.

Taistelette yksi vastaan yksi Championin ensimmäistä pokemonia lukuunottamatta, jolloinka molemmilla on käytössä kaksi pokemonta. Itse Champion River Ragon käyttää Pluslea ja Minunia, jotka ovat varmasti kaikille hyvin tuttu pari ja Riverillä nuo kaksi tulevat loistavat toimeen keskenään. Pluslea ja Minunia vastaan sinulla on siis kaksi pokemonta käytettävissä.

Onnea matkaan.

Champion

Nimi: River Ragon
Tyyppi: Sekalainen
Luonne: River on rento, mutta hiljainen ja tuima. Hän haaveilee ja kulkee pää pilvissä. Yksinäisyyteen tottunut herra kaipaa seuraa vaan ei tunnu näyttävän sitä. Ragon tekee kaikkensa, jottei hänen paikkaansa vietäisi, sillä mies ei yksinkertaisesti tiedä miten toimia, jos hänet syrjäytetään nykyiseltä paikaltaan. Yksinäinen mies omistaa käytöstavat, mutta unohtelee ne vähän väliä, sillä hänen hermonsa ovat kireällä ja hän stressaa, mutta juuri stressin vuoksi hän taistelee täyttä. River ei pysty myöntämään pelkäävänsä koskaan, sillä se on heikkoutta. Sen vuoksi hänestä on tullut kylmähkö ja vähäsanainen kouluttaja.
Menneisyys: River teki pahoja tekoja, toimi pitkään yksinäisenä rikollisena ja hänet tunnettiin silloin nimellä Timelezz ja joskus edelleen häntä kutsutaan tuolla nimellä, jos vain joku sattuu muistamaan ja tunnistamaan hänet. Hän kuitenkin lopetti toimintansa tajuttuaan sen olevan liian väärin ja kärsivänsä siitä itse aivan liikaa. Silloin Timelezz oli etsitympi kuin kukaan Team RanWayn sen aikaisista jäsenistä. Timelezz katosi ja tilalle tuli River Ragon, nuori poika, joka nousi kovalla työllä uudeksi Championiksi ja siinä paikalla on pysynyt. Hän elää yksin, sillä pelkää muiden tunnistavan hänet Timelezziksi ja joutuvansa vankeuteen. Kun mies sai Unownin, hän geenikäsitteli pokemonia saadakseen tuolle lisää iskuja.

Pokemonit: 8 (suositellaan hankkimaan lisäpaikkoja)

Laji: Shiny plusle & Shiny minun
Lempinimi: Meade & Parnel
Skp: Poika & tyttö
Tyyppi:  &  
Level: 80 & 80
Liikkeet: Helping hand, last resort, spark, entrainment, electro ball <- Plusle
Helping hand, spark, charge, quick attack, trum card <- Minun

Laji: Shiny arcanine
Lempinimi: Edvin
Skp: Poika
Tyyppi: 
Level:
81
Liikkeet: Extreme speed, thief, will-o-wisp, incinerate,  sunny day

Laji: Snorlax
Lempinimi: Xavin
Skp: Poika
Tyyppi: 
Level:
82
Liikkeet: Giga impact, rollout, block, belly drum, snore

Laji: Ampharos
Lempinimi: Alison
Skp: Tyttö
Tyyppi: 
Level:
83
Liikkeet: Thunder, thunder punch, light screen, dragon pulse, zap cannon

Laji: Jumpluff
Lempinimi: Fiona
Skp: Tyttö
Tyyppi:  
Level:
83
Liikkeet: Memento, bounce, giga train, worry speed, acrobatics

Laji: Lucario
Lempinimi: Larry
Skp: Poika
Tyyppi:  
Level:
84
Liikkeet: Close combat, aura sphere, quick guard, me first, metal claw

Laji: Unown
Lempinimi: Wer
Skp: Sukupuoleton
Tyyppi: 
Level:
85
Liikkeet: Hidden power, luster purge, cosmic power, knock off

Palkinto: $500 & Champion Badge 
Areena: Areena on suuri rakennus, jonka aulaan pääsee lasisista liukuovista. Ovia vastapäätä näet toiset lasiset ovet, jotka johtavat itse areenalle. Kuitenkin aula ei ole mikään pramea vaan se on hyvin yksinkertainen. Aulassa on muutama sohva, jossa voi istua, mutta ei muuta pienessä tilassa.
Itse areena on taas hieman hienompi. Katsomot ovat ylhäällä ja niihin pääsee aulassa olevien puisten ovien kautta. Areenalle päästäksesi sinun tulee kulkea portaat alas eli olet tavallaan maan alla. Areena on tavallista lattiaa, jossa on yksi haittapuoli. Maassa on ottelun alkaessa muutamia tasanteita, jotka korottavat ja voivat olla tiellä. Kuitenkin Championin Pluslen ja Minunin jälkeen areena muuttaa muotoaan soveltaen itseään itse Championin pokemoneille etkä voi ennalta tietää, millainen kenttä on tulossa. Sinulla on vapaat kädet kenttien suunnittelussa.
Championin voittaneet: -

©2019 Pokemonhoitola Raining day - suntuubi.com