Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Elite Four

Tämän nelikon voit haastaa, kun omistat kahdeksan salimerkkiä eli olet voittanut kahdeksan salia, jotka löytyvät Island Ranelta ja sen lähisaarilta. Itse Elite Four sijaitsee Island Klonomella, Island Ranen suuremmalla lähisaarella. Sinun tulee haastaa heidät järjestyksessä, mutta voitettuasi yhden, sinun ei tarvitse haastaa häntä enää uudestaan, vaikka häviäisitkin seuraavalle.

Rakennus, josta löydät Elite Fourin on suuri neliönmallinen, jossa jokaisella on oma huone. Rakennuksessa on suuri aula, johon valo pääsee kattoikkunoista. Aulassa oleva opas ohjaa sinut tiettyyn huoneeseen kerralleen ja opas voi otteluiden välissä hoitaa pokemonisi ja voit otteluiden välissä siirtää pokemoneja PC:ltä suuntaan jos toiseen.

Ensin sinua odottaa sininen ovi, jonka jälkeen palaat aulaan ja suuntaat sen vieressä olevasta violetista ovesta seuraavaan huoneeseen. Violettia ovea vastapäätä on vaaleanpunainen ovi, jonka vieressä on viimeinen eli harmaa ovi. Haastat ovien takana löytyvät jäsenet siis järjestyksessä sininen - tummavioletti - vaaleanpunainen - harmaa.

Elite Fourin voitettuasi voit jatkaa matkaasi Championin luokse, joka asustelee ylhässä yksinäisyydessään toisella puolella Island Klonomea. Kuitenkaan tämä nelikko ei ole helppo vastus ja saatat joutua viettämään rakennuksessa useamman päivän, sillä pokemonisi vaativat varmasti lepoa. Onneksi tässä suuressa rakennuksessa on ruskean oven takana makuusalit.

Haastaminen on helppoa. Saapuessasi kyseisen Elite Fourin jäsenen tilaan, olet antanut merkin, että olet valmis haastamaan hänet. Kun kirjoitat ottelutarinaa, ottelet yksi vastaan yksi niin kauan kunnes molemmilla on viimeiset pokemonit jäljellä. Lopetat tarinan siihen, kun viimeiset pokemonit törmäävät toisiinsa ja ylläpitäjä pystyy voittajan ratkaisemaan.

Onnea matkaan.

Elite 1

Nimi: Floria Bourner
Tyyppi: 
Luonne:
Pieni Floria käyttäytyy kuin aikuinen matkattuaan muutaman vuoden yksin. Hän on kipakka ja ärhäkkä, kaikin puolin hankala tyttö. Hän on elänyt valheessa ja yksin ja vihassa äitiään kohtaan koko lyhyen ikänsä. Hän on kunnianhimoinen ja katkera tappiosta Championia vastaan. Floria tekee siis parhaansa, ettet sinäkään nouse Championiksi.
Menneisyys: Floria on aikuismainen ollakseen niin pieni. Hän nousi Elite Fouriin lähdettyään matkalle jo seitsemän kesäisenä isänsä kanssa. Floria ja hänen isänsä olivat molemmat kouluttajia ja molemmat tahtoivat päästä Championiksi. Kahdeksan vuotiaana oli pieni Floria kiertänyt jo puolet Island Ranesta, sillä hänellä ja huonovointisella isällä ei ollut mikään kiire. Florian isä kuitenkin kuoli eikä Floria kertonut äidilleen, sillä silloin hän olisi joutunut palaamaan takaisin kotiin Sul Towniin. Floria jatkoi matkaansa yksin ja oltuaan yhdeksän hän haastoi Championin häviten katkerasti. Floriaa ei onnistanut, mutta häntä pyydettiin Elite Fouriin menetetyn ja poiskuolleen vanhan miehen tilalle. Bourner suostui ja on nyt toiminut vuoden Elite Fourin ensimmäisenä jäsenenä. Hän on saanut pokemonit kaikki nappaamalla, Floatzel on tytön ensimmäinen pokemon ja Phionen nappaamisessa tyttö onnistui ensimmäisellä yrittämällä - se kertoo paljon hänen taidoistaan.

Pokemonit: 6

Laji: Octillery
Lempinimi: Rilley
Skp: Poika
Level: 67
Liikkeet: Bullet seed, octazooka, hydro pump, hyber beam, soak

Laji: Clawitzer
Lempinimi: Ferrer
Skp: Poika
Level: 68
Liikkeet: Aqua jet, muddy water, crabhammer, water sport, swords dance

Laji: Seadra
Lempinimi: Sandra
Skp: Tyttö
Level: 68
Liikkeet: Hydro pump, brine, bubble beam, waterfall, dragon dance

Laji: Floatzel
Lempinimi: Gretzel 
Skp: Tyttö
Level: 69
Liikkeet: Hydro pump, aqua tail, whirlpool, agility, water sport

Laji: Huntail
Lempinimi: Lillith
Skp: Tyttö
Level: 69
Liikkeet: Hydro pump, aqua tail, dive, baton pass, brine

Laji: Phione
Lempinimi: -
Skp: Sukupuoleton
Level: 67
Liikkeet: Water pulse, charm, waterfall, whirlpool, acid armor

 

Palkinto: $200 & E1 Badge  
Huone: Huone, jossa taistelette on sinisen ja valkoisen eri sävyissä. Keskellä huonetta on allas ja sen molemmissa päissä tasanteet ottelijoille. Itse altaassa on tummaa, turhankin synkkää vettä ja veden päällä kelluu lautoja, jotta muut pokemonit pystyvät niillä seisomaan. Mikään lauta ei pysy paikoillaan, kun altaan vesi aaltoilee välillä, etenkin ottelevien pokemonien ja liikkeiden mukaan. Salissa on vain tuo suurehko allas tumman veden kanssa.
Eliten voittaneet: -

 

Elite 2

Nimi: Thane Oltrom
Tyyppi: 
Luonne:
Thane on omalaatuinen poika. Hän on vahvatahtoinen, mutta silti hellä. Hän näyttelee kovaa, mutta ottaa muut usein vastaan halauksin ja lämpimin sanoin. Otellessa kovaa esittävä poika heittelee kohteliaisuuksia suuntaan jos toiseen. Lyhyen pinnan omaava Thane suuttuu helposti ja suuttuessaan hän huutaa ja raivoaa ja saatat saada osaksesi loukkauksia ja iskuja nyrkistä, vaikket olisikaan mitään tehnyt. Anteeksi Thane ei osaa antaa, ellet sitten sinä osoita lempeyttä poikaa kohden, jonka Oltrom saattaa käsittää flirttailuksi. Laatikossa asumisen vuoksi Thane on hieman vajaa ihminen.
Menneisyys: Lyhyesti sanottuna Thane on asunut laatikossa kaikki nämä vuodet. Hänen kotinsa on pahvilaatikko, jota hän kuljettaa ympäriinsä - tai oli, ennen kuin hän saavutti Elite Fourissa paikan. Sen hän sai ikään kuin palkinnoksi pelastettuaan entisen Elite Fourin jäsenen pokemonit Team RanWayn kynsistä. Oltrom siis sai paikan lahjaksi ja kaipaa pahvilaatikkoa, sillä se on jotenkin eri asia kuin suuren rakennuksen makuuhuone. Kaikki pokemonit ovat hänen itsensä nappaamia ja nekin ovat tottuneet pahvilaatikkoon.

Pokemonit: 6

Laji: Nidorino
Lempinimi: -
Skp: Poika
Level: 68
Liikkeet: Poison jab, toxic spikes, flatter, poison tail, sludge bomb

Laji: Skuntank
Lempinimi: -
Skp: Tyttö
Level: 68
Liikkeet: Explosion, belch, acid spray, tocix, memento

Laji: Venomoth
Lempinimi: -
Skp: Tyttö
Level: 69
Liikkeet: Poison powder, poisong fang, bug buzz, sleep powder, leech life

Laji: Weezing
Lempinimi: -
Skp: Poika
Level: 69
Liikkeet: Sludge bomb, clear smog, destiny pond, explosion, belch

Laji: Muk
Lempinimi: -
Skp: Poika
Level: 70
Liikkeet: Belch, gunk shot, acid armor, sludge wave, fling

Laji: Toxicroak
Lempinimi: -
Skp: Poika
Level: 70
Liikkeet: Revenge, poison jab, venoshock, toxic, swagger

Palkinto: $200 & E2 Badge 
Huone: Huone on pyöreä sekä pienikokoinen, jossa on siellä täällä myrkkykasveja. Väritys on tumma, pelkkää tummaa violettia ja mustaa ympäriinsä. Areena on pyöreä ja lattiassa ja pyöreissä kaarevissa seinämissä piikkejä, jotka saattavat olla myrkyllisiä - osa niistä on ja osa ei.
Eliten voittaneet: -

 

Elite 3

Nimi: Eveline Plar
Tyyppi: 
Luonne:
Eveline on pirteä ja iloinen tyttö, jolla on energiaa vaikka muille jakaa. Kuitenkin hän on diiva ja itsekäs. Hän ei kehu muita ja katsoo haastajiaan nenänvartta pitkin. Hän on pieni prinsessa oleviaan. Eveline rakastaa itseään ja pokemonejaan eikä huomaa ketään muuta. Kehua hän osaa vain itseään ja omaa ulkonäköään. Hänen itsekeskeisuutensa saattaa mennä yli, sillä neiti tahtoo muiden huomaavan hänet ja puhua pälpättääkin Plar vain miehistä ja siitä, kuinka huonosti pukeudut sekä ylistää omaa kauneuttaan. Hävitessään hän suuttuu todenteolla ja itkee niin, että meikit leviävät. Eveline kaipaa sääliä ja kerjää sitä parhaansa mukaan. Hän tuhahtelee varsin usein ja päästelee mitä mielenkiintoisimpia ääniä kohottaessaan leukaansa ja heilauttaessaan hiuksiaan.
Menneisyys: Eveline sai paikan Elite Fourissa rahalla. Hänen rikas äitinsä maksoi valmennuksen ja tytöstä valmennettiinkin huippuluokan kouluttaja. Myöskin Elite Fourista irtosi häneltä paikka lahjuksien myötä. Kaikin puolin hän on siis lahjonut itsensä tähän paikkaan, mutta itse hän ei ole lahjottavissa. Pokemonitkin tulivat hänelle lahjana ja hän sai itsensä näyttämään siltä, että olisi napannut kaikki kuusi pokemonia.

Pokemonit: 6

Laji: Carbink
Lempinimi: Pink
Skp: Sukupuoleton
Level: 69
Liikkeet: Moonblast, stone edge, light screen, power gem, skill swap

Laji: Floette
Lempinimi: Flower
Skp: Tyttö
Level: 69
Liikkeet: Misty terrain, moonblast, fairy wind, petal blizzard, lucky chant 

Laji: Granbull
Lempinimi: Hauveli
Skp: Tyttö
Level: 69
Liikkeet: Play rough, charm, roar, headbutt, dazzling gleam

Laji: Dedenne
Lempinimi: Dede
Skp: Tyttö
Level: 70
Liikkeet: Play rough, charm, nuzzle, discharge, parabolic charge

Laji: Florges
Lempinimi: Geysir
Skp: Tyttö
Level: 70
Liikkeet: Moonblast, misty terrain, flower shield, petal blizzard, disarming voice

Laji: Slurpuff
Lempinimi: Muffini
Skp: Sukupuoleton
Level: 71
Liikkeet: Play rough, draining kiss, fairy wind, energy ball, wish

Palkinto: $200 & E3 Badge 
Huone: Huone on suuri ja vaaleanpunaisen kirjava. Se on oikea prinsessahuone, sillä vaaleanpunaista ja röyhelöä on kaikkialla. Itsekkäästi seiniä koristaa Evelinen kuvia erilaisissa mekoissa sekä hänen pokemoneja. Areena on vaaleanpunainen ja keskellä huonetta. Sen päällä on valkoinen katos sekä röyhelöitä eikä niitä kannata tuhota, sillä kolmas Elite saattaa suuttua siitä.
Eliten voittaneet: -

Elite 4

Nimi: Karran Adnitt
Tyyppi: 
Luonne:
Karran kääntää selkänsä sinulle useammin kuin on tarpeensa eikä katso koskaan kasvoihisi. Ei Karran katsekontaktia pelkää, hänellä vain on erilaiset tavat kuin muilla. Adnittin herra väsyneenä puhuu paljon ja pirteänä on hiljaa keskittyen siihen, mitä tapahtuu. Karran on aina läsnä tilanteessa ja paikassa, hän ei osaa haaveilla ja joskus viettää unettomia öitä.
Menneisyys: Karran eli hyvän ja normaalin elämän, kunnes hän joutui taistelemaan Team RanWayta vastaan ollessaan pieni. Häviö oli selvä ja kaikki pojan pokemonit vietiin. Kun hän sai uuden pokemonin, hyökkäsi Karran jokaisen jäsenen kimppuun kerta toisensa jälkeen ja otti omansa takaisin. Siinä on syy herran seitsemälle pokemonille. Paikka Elite Fourissa irtosi, kun hän voitti kolmetoista vuotiaana Team RanWayn sen aikaisen johtajan kaksi kertaa peräkkäinen ja tuomittiin ÄrVeen johtaja vankeuteen.

Pokemonit: 7 (voit otella itse kuudella, mutta se on haastavampaa. Lisäpaikkaa suositellaan ostettavaksi)

Laji: Misdreavus
Lempinimi: Suvae
Skp: Tyttö
Level: 70
Liikkeet: Grudge, astonish, confuse ray, spite, payback

Laji: Banette
Lempinimi: Tena
Skp: Tyttö
Level: 70
Liikkeet: Grudge, shadow ball, hex, shadow sneak, spite

Laji: Mismagius
Lempinimi: Gamsi
Skp: Tyttö
Level: 71 
Liikkeet: Aerial ace, phantom force, ominous wind, shadow ball, spite

Laji: Gourgeist
Lempinimi: Tsei
Skp: Poika
Level: 71
Liikkeet: Trick-or-treat, phantom force, seed bomb, leech seed, shadow ball

Laji: Cofagrigus
Lempinimi: Gir
Skp: Poika
Level: 72
Liikkeet: Destiny bond, curse, night shade, astonish, thief

Laji: Chandelure
Lempinimi: Ruled
Skp: Tyttö
Level: 72
Liikkeet: Smog, astonish, flame charge, will-o-wisp, fire blast

Laji: Golurk
Lempinimi: Log
Skp: Sukupuoleton
Level: 73
Liikkeet: Night shade, magnitude, shadow punch, mud-slap, defense curl

Palkinto: $200 & E4 Badge 
Huone:
Tämä huone on pimeä ja mustat seinät ja tumma lattia vain pahentavat asiaa. Valoa tuovat hennosti välkehtivät soihdut sienillä. Itse areena löytyy toisesta päästä pimeää huonetta ja se on yllättävän suuri ja neliskanttinen. Sitä reunustavat soihtujen luomat valot, mutta nekään eivät tarpeaksi valaise. Sumu areenan lattialla ei helpota asiaa ja valoa tulet siis tarvisemaan, mikäli haluat vastustajasi pokemonit nähdä.
Eliten voittaneet: -

©2019 Pokemonhoitola Raining day - suntuubi.com