Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Salijohtajat & salit sekä salihaasteet

Salihaasteet

Kun haluat haastaa salin, sinun täytyy saapua salille ja omistaa edellisen salin salimerkki. Saat käyttää enintään niin monta pokemonia kuin salijohtajalla on, et enempää, mutta vähemmän kyllä. Ota leveli huomioon, sillä pienimmät eivät voita isompia ja ovat heikoimmilla. Mitä lähempänä samaa leveliä ne ovat tai mikäli ne ovat isommat, on sinulla suurempi mahdollisuus voittaa. Myös on tärkeää muistaa kuvailla mahdollisimman tarkasti ja kirjoittaa laadukasta ja pitkää tekstiä.
Tarinassa kirjoitat siitä, kuinka haastat salijohtajan. Ottelet oman pääsi mukaan niin pitkälle, kunnes kummallakin on yksi pokemon jäljellä. Kun olet otellut mielestäsi tarpeaksi, jätät tarinan sellaiseen kohtaan, jossa minä voin päättää voititko vai etkö. Mikäli voitit, saat salimerkin ja hieman dollareita taskuusi, kenties jonkun mukavan tavaran. On hyvä tapa lopettaa tarina yhteentörmäyksellä, savu- tai hiekkapilvellä tms.

Salijohtajat & salit

Beater Town

Nimi: Molly Pitor
Tyyppi: 
Luonne: Molly on totinen, mutta pirteä tyttö, joka viettää päivät puutarhaa hoitaen ja sen näkee tytöstä. Toinen ei ole kovinkaan sosiaalinen ja sen vuoksi ujo ja arka. Salin johtajaminen on hänelle vaikeaa ujon luonteen vuoksi ja myöskin pokemonien kouluttaminen ja käskeminen, mutta tuntuu, että pokemonit lukevat hänen ajatuksiaan. Molly tykkää seurata muita, mutta samalla toimia oman mielensä mukaan. Kaikin puolin hän on yksinkertainen ja helposti ymmärrettävä ja luettava ihminen. Hävitessään onnittelee voittajaa ja usein katoaa saman tien puutarhaansa rakastamaan sen antimia.

Menneisyys: Molly sai paikan salijohtajana hänen vanhempiensa luovutettua ja vartuttuaan. He pitivät salia perintönään ja suvussa tuo sali oli jo pitkään kulkenut. Molly sai paikan salijohtajana ja yhä edelleen hänen isänsä valmetaa tytärtään. Scatterbugin Molly sai isältään lahjaksi ja Pinecon äidiltään. Karrablastin hän pyydysti itse omien lahjaksi saamiensa pokemonien avulla.

Pokemonit: 3

Laji: Pineco
Lempinimi: Pinokkio
Skp: Poika
Level: 5
Liikkeet: Protect, tackle

Laji: Scatterbug
Lempinimi: Sally
Skp: Tyttö
Level: 6
Liikkeet: String shot, tackle, stun spore

Laji: Karrablast
Lempinimi: Kara
Skp: Poika
Level: 7
Liikkeet: Peck, leer, toxic

Sali: Sali sijaitsee Beater Townissa. Sali on pyöreä rakennus, johon kuljetaan pienen aulan kautta. Aulasta lähtee kolme ovea - ruskeat ovet vievät salille, lasiset vievät puutarhaan ja takapihalle. Ikkunoista näkeekin suuren ja massiivisen puutarhan, jossa on keväällä kasvimaan antimet itämässä, kesällä kukkimassa ja syksyllä korjuuta odottaen. Talvisin sitä ei ole. Kolmas ovi on tavallinen puinen ja se johtaa Mollyn omaan makuutilaan, jonne muut eivät pääse. Sali on yksinkertainen ja simppeli, ei mitään erikoista tai mielenkiintoista, kuten ei Mollyssa itsessäkään tai toisen pokemoneissa.
Ulkoa katsottuna sali on ruskea, ikään kuin pienen verkon peitossa ja kasveja löytää sieltä täältä, kuten myöskin ötököitä. Salin värikoodi on ruskea-vihreä ja vihreän löytää seiniltä. Myöskin harmaata on salissa.

Palkinto: $50 & The Bug Badge 
Salin voittaneet: -

 

Fuloir Town

Nimi: Vladmir Paladeus
Tyyppi: 
Luonne: Vladmir on vitsiniekka. Hän omistaa huonon huumorintajun ja vitsitkin ovat sen mukaisia. Usein ne koskevat vastustajaa ja sen avulla yrittää vanha mies viihdyttää ja viedä vastustajan huomion pois ottelusta - usein tuloksetta. Mukava hän ei ole, jokseenkin jotkut saavat Vladmirista ahdistelijan ja töykeän kuvan ja se on totta joidenkin kohdalla. Pitkä historia on tällä miehellä takana ja varmasti vapautuu lähi vuosina paikka salijohtajana, kun Paladeus päättää päivänsä. Sosiaalinen ihminen ei usko koskaan jäävänsä yksin.
Menneisyys: Vladmir on vanha ja kaipaa varmasti seuraajaa salilleen, mutta ei murehdi siitä. Hän on ollut pisimpään salijohtajana Island Ranella, sillä lähes koko ikänsä on mies kouluttanut ja hoitanut tulityypin pokemoneja salillaan. Hän päätti perustaa oman salin alkuaikoina ja hänelle sanottiin kyllä, hän sai siis paikan salijohtajana ja siinä on pysynyt. Kenellekään mies ei kuitenkaan halunnut luovuttaa saliaan. Ninetales on kulkenut aina miehen rinnalla, pienestä pitäen. Quilavan Vladmir sai pienenä ja onkin hänen startteri. Vulpix saapui Ninetalesin houkuttelemana paikalle vuosia Ninetalesin saannin jälkeen.

Pokemonit: 3

Laji: Vulpix
Lempinimi: -
Skp: Poika
Level: 12
Liikkeet: Quick attack, ember, tail whip, baby-doll eyes, confuse ray

Laji: Quilava
Lempinimi: -
Skp: Poika
Level: 13
Liikkeet: Ember, smokescreen, leer, tackle, quick attack

Laji: Ninetales
Lempinimi: -
Skp: Tyttö
Level: 15
Liikkeet: Quick attack, safeguard, confuse ray, imprison, flamethrower

Sali: Sali on symmetrinen. Se sijaitsee Fuloir Townissa. Ulkona on kivinen polku oville, neliskulmaiselle rakennukselle ja polkua varjostavat useat kynttilät ja lyhdyt. Sisälläkin valon tuovat kynttilät ja lyhdyt, eivät lamput. Sähköjä koko rakennuksessa ei ole ja rakennus on vanha. Se on punainen ja sisällä tuoksuu vahvasti steariini ja vanha hirsimökki. Sali on alkeellinen. Hiekka pohjalla on kiviä, rikkaruohoja ja ruohontupsuja. Salia reunustavat kynttilät ja useita vesipisteitä on tulipalon varalta kunnostetussa salissa - lattialle tosin ei ole tehty mitään. Väritys on rakennuksessa puna-vaaleanpunainen. Usein lattia on vaaleaa puuta ja seinillä taistelevat keskenään huomiosta kaksi eri punaisen sävyä.

Palkinto: $100 & The Volcano Badge 
Salin voittaneet: -

 

Nhertle Town

Nimi: Hayk Faghan
Tyyppi: 
Luonne: Hayk on rento ja rauhallinen, hän ei osaa hermostua mistään. Pitkän pinnan omaava herra pysyy rauhallisena taistelutilanteessa eikä hänen kasvoiltaan pysty lukemaan mitään. Hän on hippi ja säestelee joskus taisteluita kitarallaan - useammin kuin joskus. Hyvässä hoidossa kasvanut Hayk pystyy kyllä ottelemaan, vaikka niin ei uskoisi, sillä hän on niin vakavasti väkivaltaa vastaan. Nähtävästi se ei vaikuta pokemoneihin. Hän antaa varmasti hyvän vastuksen rauhallisuudellaan ja pitkän pinnansa vuoksi.
Menneisyys: Hayk on rauhallinen ja asui hippiperheessä. Hänen vanhempansa ja sisarensa olivat hippejä ja niin oli hän itsekin. Kaikin puolin he vastustivat väkivaltaa ja poika vastustaa edelleen, mutta antaa taisteluun kykenevien ja luotujen taistella, sillä se on tahto korkeammalta taholta ja niin pysyy rauha ihmisten välillä. Hayk sai paikan salijohtajana ystävänsä loukkaannuttua vakavasti ja menetettyä intonsa pokemoneihin. Meowth oli hänen ystävän pokemon ja Glameow taas Haykin ensimmäinen pokemon. Herdier oli orpo, kun poika sen adoptoi.

Pokemonit: 3

Laji: Meowth
Lempinimi: Mirri
Skp: Tyttö
Level: 19
Liikkeet: Fury swipes, fake out, bite, growl, screech

Laji: Herdier
Lempinimi: Spog
Skp: Poika
Level: 20
Liikkeet: Bite, odor sleuth, take down, leer, work up

Laji: Glameow
Lempinimi: Vinder
Skp: Poika
Level: 21
Liikkeet: Hypnosis, feint attack, growl, scratch, fake out

Sali: Sali sijaitsee keskellä Nhertle Townia. Sali on neliskanttinen ja se sisältää vain ja ainoastaan areenan katsomoineen. Areenan maapinta on vaalean ruskea ja tasainen. Muutamia pylväitä on Hayk pystyttänyt areenalle koristeiksi, mutta aivan varmasti niitä voi hyödyntää myöskin ottelussa jollakin tapaa ja tuskin Hayk siitä pahastuu. Salin värikoodi on ruskea-musta ja noita värejä tapaa salista.

Palkinto: $150 & The Basic Badge 
Salin voittaneet: -

 

Trondo Town

Nimi: Aliza Yuketo
Tyyppi: 
Luonne: Aliza on iloinen ja pirteä tyttö, joka tuntuu olevan aina siellä, missä ei pitäisi olla. Liikkeessä lähes aina oleva tyttö ei jaksa kannustaa muita. Aliza on itsekäs oman tiensä kulkija ja usein riidoissa muiden kansas. ADHD:ta hän ei kuitenkaan omista. Yuketo hymyilee usein, mutta menettää hermonsa helposti.

Menneisyys: Aliza oli aina se perheen riehakas lapsi ja suurperheessä hän oppi tekemään kaikkensa ollakseen hyvä ihminen ja muiden yläpuolella. Riehakas Aliza meni muiden mukana pää kolmantena jalkana ja se on jäänyt päälle. Alizasta tuli salijohtaja Trondo Towniin hänen voitettuaan kaikki kahdeksan salia. Hänen potentiaalinsa huomattiin, mutta taito eikä halu riittänyt Championiksi vaan esteeksi ja riesaksi matkalle. Yuketon pokemoneiden taustaa ei tiedetä. Sen verran on varmaa, että pokemonit, joita hän käyttää ottelussa, eivät ole ne, joiden avulla hän voitti championin.

Pokemonit: 4

Laji: Elekid
Lempinimi: Buzle
Skp: Poika
Level: 26
Liikkeet: Thunder wave, electro ball, low kick, swift, light screen

Laji: Zebstrika
Lempinimi: Sepra
Skp: Poika
Level: 27
Liikkeet: Pursuit, thunder wave, shock wave, quick attack, ion deluge

Laji: Flaaffy
Lempinimi: Fosma
Skp: Poika
Level: 27
Liikkeet: Cotton spore, take down, thunder shock, tackle, thunder wave

Laji: Luxio
Lempinimi: Rayray
Skp: Poika
Level: 28
Liikkeet: Charge, roar, bite, spark, swagger

Sali: Sali sijaitsee Trondo Townin laitamille, suurten sähkölaitosten takana. Rakennus on kolmikerroksinen, rakennettuna vanhaan sähkölaitokseen. Kellarissa on itse sali ja sinne mennään metallisia portaita pitkin. Sali sijaitsee siellä ja lattia on valkoinen, kun taas seinät keltaisen sävyissä. Seinissä kulkee pieni sähkövirta ja sähköistettyjä esteitä on kentällä haastajaa vaikeuttamassa.
Alakerrassa eli katukerroksessa on pokemonhoitola ja yläkerrassa kuntosali kuntoilijoille. Jokaisessa kerroksessa toistuu värikoodi valko-keltainen.

Palkinto: $200 & The Beacon Badge 
Salin voittaneet: -

 

Offmot Town

Nimi: Maxius Romm
Tyyppi: 
Luonne: Maxius Romm on ADHD poika ja sen huomaa. Hän on alati liikkeessä ja keskittyminen on niin ja näin. Kuitenkin areenalla hän pystyy pitämään katseensa kentässä, vaikka näpräisikin käsillään jotain. Hän hermoilee helposti, mutta ei anna sen häiritä. Maxius kuvittelee olevansa muita parempi ja viihtyy hyvin esillä - yrittää olla huomion keskipiste ja sen vuoksi hänen suoriutumisensa ei ole parasta tasoa. Suuttuu toden teolla, jos häviää. Usein Romm on väärässä paikassa väärään aikaan ja sen takia ongelmissa. Ongelmiin on kuitenkin tämä herra tottunut.
Menneisyys: Maxius on ADHD -lapsi ja omistaa useita ongelmia. Hänet sai rauhoittumaan ensimmäisen kerran Gabite ja heti perään ongelmia toivat lisää Diggersby. Sandslahs lievensi ja kulutti pojan energiaa ja ongelmat vähenivät, kun taas Donphan tuntuu vahtivan kaiken menevän aina pieleen tai oikein. Siitä ei ole tietoa, miten Maxius sai paikan salijohtana.

Pokemonit: 4

Laji: Sandslash
Lempinimi: Dagh
Skp: Poika
Level: 33
Liikkeet: Dig, swift, sand attack, sand tomb, defense curl

Laji: Diggersby
Lempinimi: Snicker
Skp: Poika
Level: 34
Liikkeet: Flail, odor sleuth, double kick, mud shot, mud-slap

Laji: Donphan
Lempinimi: Daim
Skp: Poika
Level: 34
Liikkeet: Magnitude, slam, rollout, defense curl, growl

Laji: Gabite
Lempinimi: Mars
Skp: Poika
Level: 35
Liikkeet: Dragon claw, slash, sandstorm, sand attack, dragon rage

Sali: Sali on neliskanttinen rakennus ja itse taisteluareena on suuri monttu salin lattiassa. Aula on hyvin pieni ja ahdas, ruskeaa sävytystä. Sali on huomattavasti suurempi ja tilaa on paljon - katsomolle etenkin. Areena on upotettuna lattiaan ja kouluttajilla on tasanteet, joilla seistä. Sen sijaan pokemonit saavat montun, jonka reunat ovat kaarevat ja vaikeat ylös kiivettävät. Kivenmurikoita ja sortumia aiheutuu ajoittain multaisella maaperällä.

Palkinto: $250 & The Earth Badge 
Salin voittaneet: -

 

Oak Town

Nimi: Baxter Lobreor
Tyyppi: 
Luonne: Baxter on vahva persoona, joka puhuu kovalla äänellä eikä häpeä, mitä sanoo. Joskus hän tulistuessaan laukoo vaikka mitä kamaluuksia suustaan ja tarkoittaa jokaista sanaa, joka tulee hänen huulien välistä. Kunto hänellä on hyvä ulkomuodosta huolimatta. Baxter kyllä leveilee ja kertoo asioita, jotka eivät ole totta. Hän kertoo ne asiat ollakseen parempi kuin toinen ja näyttääkseen, että hänestäkin johonkin.
Menneisyys: Kovalla työllä hankittu paikka on kantanut hedelmää - jos niin voi sanoa. Painija ja nyrkkeilijä on unohtanut nuo kaksi asiaa, jotta hän voi keskittyä valmentamaan pokemoneja. Jokaisen pokemonin hän valitsi tarkoin, sillä jokainen pärjää erilaisissa taistelutyyleissä. 

Pokemonit: 5

Laji: Throh
Lempinimi: Thor
Skp: Poika
Level: 38
Liikkeet: Bulk up, revenge, storm throw, focus energy, circle throw

Laji: Hitmonlee
Lempinimi: Hercules
Skp: Poika
Level: 39
Liikkeet: High jump kick, focus energy, brick break, rolling kick, meditate

Laji: Machamp
Lempinimi: Ares
Skp: Poika
Level: 39
Liikkeet: Submission, vital throw, foresight, karate chop, wide guard

Laji: Hariyama
Lempinimi: Vulcanus
Skp: Poika
Level: 40
Liikkeet: Seismic toss, force palm, belly drum, whirlwind, brine

Laji: Mienfoo
Lempinimi: Afrodite
Skp: Tyttö
Level: 40
Liikkeet: Jump kick, drain punch, calm mind, meditate, swift

Sali: Sali sijaitsee Oak Townin keskiosissa. Rakennus on massiivinen eikä sitä voi olla huomaamatta. Kaikin puolin se on rakennettu 3D:ksi. Erilaisia ulokkeita on huomattavissa ulos - muotoiltua pylväitä, katon reunat ja sisennyksessä olevat kiinalaiset ovet. Ovista pääsee valtavaan tilaan, jossa on tuolia ja punertavat seinät sekä musta lattia. Seuraamalla valkoisella rajattua aluetta pääsee mustille parioville ja niistä itse areenalla. Areena on kreikkalaisen mytologian mukaan tehty. Se muistuttaa vahvasti paikkaa, jossa gladiaattorit taistelivat - tosin lattia on mustaksi maalattu ja punaisen sävyisiä pylväitä on ympäriinsä kauniisti muotoiltuna.

Palkinto: $300 & The Knuckle Badge
Salin voittaneet: -

 

Windowel Town

Nimi: Delilah Abheria
Tyyppi: 
Luonne: Delilah on salakavala ja valehteleva neiti. Hän kaipaa ihmisiä rinnalleen. Ei hän määräile, alistuu ennemminkin. Kuitenkin Delilah katsoo aina muita pitkään vihaisin silmin, ennen kuin katseen takaa paljastuu viaton tyttö suruineen. Joskus ulkokuoren katoamiseen saattaa mennä aikaa kauankin, joskus se on vain viitisen minuuttia. Abherian neitokainen itkee helposti, mikäli on antanut tilaa ympärillään. Delilah kaipaa jotakuta rinnalleen lohduttamaan itseään, mutta hänellä on paha tapa työntää kaikki pois - hän pelkää heidän satuttavan häntä lisää.

Menneisyys: Delilah on herkkä juuri menneisyytensä vuoksi. Hän näki kuinka hänen vanhempansa kuolivat ja kasvoi hän tällä vuorella salijohtajan opissa. Lopulta tuon naisen kuoltua ja kohdeltua tyttöä kaltoin, päätti Delilah ottaa paikan salijohtajana ja sen hän myöskin teki. Yhä edelleen hän näkee painajaisia vanhempiensa kuolemasta ja siitä, kuinka kaltoin häntä kohdeltiin. Hän pystyi turvautumaan ainoastaan vanhempiensa pokemoneihin, jotka nykyään ovat hänen omiaan ja kasvatettu hänen tavallaan. Hawlucha on pokemoneista hänelle tärkein, sillä se oli Delilahin vanhempien lahja hänelle, ennen kuin vanhemmat menehtyivät dramaattisesti.

Pokemonit: 5

Laji: Talonflame
Lempinimi: Armen
Skp: Tyttö
Level: 46
Liikkeet: Roost, flame charge, peck, agility, razor wind

Laji: Fearow
Lempinimi: Apple
Skp: Tyttö
Level: 47
Liikkeet: Roost, assurance, mirror move, aerial ace, drill peck

Laji: Noctowl
Lempinimi: Nazar
Skp: Poika
Level: 47
Liikkeet: Sky attack, air slash, zen headbutt, hypnosis, echoed voice

Laji: Unfezant
Lempinimi: Everal
Skp: Tyttö
Level: 48
Liikkeet: Air slash, quick attack, air cutter, roost, razor wind

Laji: Hawlucha
Lempinimi: Bubba
Skp: Poika
Level: 49
Liikkeet: Feather dance, high jump kick, aerial ace, wing attack, roost

Sali: Sali on pyöreä. Sen värityksenä toimii hopeanharmaa ja hailakan sininen. Noita värejä tapaa myös muissa sävyissä tuossa pyöreässä rakennuksessa. Sali on ainut paikka Windowel townissa pokemonhoitolan lisäksi eikä eksyä voi. Sisään astuessa päätyy laskeutumaan pitkät portaat maan uumeniin. Maan alla on rakennuksen aula ja toiset portaat nousevat pidempinä kuin alas tulleet pyöreälle areenalle, jota reunustavat pyöreät seinämät ja katto. Ikkunoita on useita ja näkyala upea. Katosta roikkuu renkaita, pieniä tasanteita ja naruja, joille flying -tyypin pokemonit voivat seisahtua, mutta muidenkin pitäisi pystyä niitä hyödyntämään taistelussa.

Palkinto: $350 & The Zephyr Badge 
Salin voittaneet: -

 

Evso Town

Nimi: Shun Colfest
Tyyppi: 
Luonne: Shun on vaitonainen persoona. Hän ei hymyile ja hänen eleet ovat tylyjä. Hän osaa katua ja pyytää anteeksi, mutta juurikaan hän ei juttele muiden kanssa. Ennen Shun oli Team RanWayn riveissä ja siellä hänestä muokkaantui tylyn kylmä poika. Kuitenkin hän on vahvatahtoinen ja tietää mitä haluaa, uskaltaa sanoa, miten asiat todella ovat. Nykyään Shun on syrjäytynyt eikä viihdy ihmisten ilmoilla. Pokemonit ovat hänen perhe nykyään. Ihmiskontaktia välttelevä salijohtaja ei katso silmiin muita kuin pokemoneja. Toki hän voi poikkeuksen tehdä ja paljastaa kiiluvat silmänsä. Hän antoi jo pienenä Snoruntille everstonen, jottei toinen kehittyisi tuon pidemmälle.

Menneisyys: Shun eksyi nuorempana poikana Team RanWayn riveihin ja oleili siellä tehden pahuuksiaan. Tajuttuaan muutamia vuosia sitten tehneensä väärin, hän erosi ja katui rikollisia tekojaan, mutta ei pystynyt ilmiantamaan itseään. Hän katosi siis Island Ranen pienimmälle saarelle. Siellä hän tapasi sekaisin olevan salijohtajan, joka luovutti ilomielin paikan kylmällä saarella toiselle. Pokemonit Shun on saanut rikollisin keinoin itselleen.

Pokemonit: 6

Laji: Mamoswine
Lempinimi: Mambo
Skp: Poika
Level: 55
Liikkeet: Ancient power, ice fang, mist, douple hit, blizzard

Laji: Snorunt
Lempinimi: Boru
Skp: Tyttö
Level: 56
Liikkeet: Blizzard, hail, ice shard, ice fang, powder snow

Laji: Glalie
Lempinimi: Sliel
Skp: Poika
Level: 56
Liikkeet: Hail, ice beam, ice fang, crunch, frost breath

Laji: Glaceon
Lempinimi: Ocean
Skp: Tyttö
Level: 57
Liikkeet: Mirror coat, last resort, blizzard, hail, barrier

Laji: Avalugg
Lempinimi: Gugo
Skp: Poika
Level: 57
Liikkeet: Avalanche, ice ball, ice fang, curse, rain dance

Laji: Vanilluxe
Lempinimi: Trigre
Skp: Tyttö
Level: 58
Liikkeet: Ice beam, hail, mirror coat, avalache, icicle spear

Sali: Sali sijaitsee Island Snettolla ainoana salina. Pienen saaren kohokohta onkin tämä sali, jonka omistaja on vetäytynyt kuoreensa. Salissa on terävät kärjet ja kulmat. Se sijaitsee lumipeitteisellä maaperällä ja kun astuu sisälle pariovista, huomaa harmaat kiviseinät tylynä ja poiskäskevinä. Käytävää kulkiessa saapuu toisille parioville ja kun niistä astuu, on saapunut areenalle. Areena on neliskanttinen jääkenttä. Se on kirjaimellisesti jäätä ja tässä huoneessa on pakkasta. Muutamia jääpiikkejä on matalassa katossa ja itse jääkentässä. Värikoodi on harmaa-sininen, myöskin valkoista tapaa.

Palkinto: $400 & The Icicle Badge 
Salin voittaneet: -

©2019 Pokemonhoitola Raining day - suntuubi.com