Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kartalla edetään järjestyksessä eikä paikkojen yli voi hypätä. Voit pyydystää kartalta löytyviä pokemoneja pokepalloihin, mutta nappaukset jätetään kohtaan, jossa olet juuri heittänyt pokemonpallon. Ylläpitäjä, eli Brenda, päättää jääkö pokemon kiinni vaiko ei. Myöskin salit sekä kilpailut tulee kiertää järjestyksessä. Nappaamasi pokemonin levelin päättää myöskin omistaja, mutta usein se on sinun pokemoniasi lähellä. Onnea matkaan.
Huomioithan, että useimmissa paikoissa level on ilmoitettu nuolella taaksepäin sekä luvulla. Se kertoo, mikä on sen paikan ylin level ja pienin on sitten pyöreä nolla. Joissakin paikoissa on tarkka rajaus. Sää on joka paikassa saarta usein sateinen ja kostea, ellei erikseen mainita. Tietoa paikan hahmoista, joita vastaan et voi taistella. Vastaavasti löydät kohdasta haasteet matkalla kohdasta tietoa heistä, joita vastaan voit otella.

 

Island Rane

Saari on pyöreähkö ja koostuu yhdestä isosta saaresta sekä kahdesta pienemmästä, joille pääsee lentämällä pokemonin kyydissä, vettä pitkin laivalla tai pokemonin avustuksella. Nuo saaret ovat Island Snetto sekä Island Klonome. Rane on saarista suurin ja Klonomella sijaitsee Champion Elite fourin kanssa. Salit yhtä lukuunottamatta ovat Ranella. Yksinäinen sankari sijaitsee pienimmällä saarella, Snetossa. Pokemonhoitola sijaitsee jokaisessa Townissa. Pokemonhoitolan saattaa löytää myös muista paikoista, mikäli niin on ilmoitettu. 

 

 

Island Snetto

Island Snetto on osa Island Ranea ja sijaitsee sen pohjoispuolella. Island Snettolla sijaitsee kahdeksas eli viimeinen sali ja sen voitettuaan voikin suunnata Elite fouria haastamaan. Island Snetto on kylmä ja luminen saari ja pienikokoinen. Se kohoaa hieman ylöspäin keskeltä, vesistöreunat ovat matalimpia kohtia saarella. Onnea matkaan tällä saarella. Tällä saarella vallitsee ikuinen talvi.

 

 

Island Klonome

Island Klonomella sijaitsee Champion sekä Elite four. Tänne halutessasi sinun täytyy matkata vesikyyditse, aivan kuten Island Snettolle. Saarella pääset koska vain, mutta Elite four ottaa sinut vastaan vasta kun kannat mukanasi kahdeksaa salimerkkiä. Island Klonome on Island Ranen itäisellä puolella. Saari on suurempi kuin Island Snetto, mutta aivan erilainen ympäristöltään.

 

©2019 Pokemonhoitola Raining day - suntuubi.com